Raziskava o osebnem razvoju in mednarodnem vidiku študija

laptop, apple, macbook
Foto: StockSnap iz Pixabay

Nacionalna agencija CMEPIUS v študijskem letu 2022/23 izvaja študijo o osebnem razvoju in mednarodnem vidiku študija. Raziskovalni projekt poteka v sodelovanju s Fern FernUniversität v Hagnu, v Nemčiji. V nadaljevanju izveš vse informacije o raziskavi

Cilj raziskave Campus International 2022

Raziskava želi ugotoviti, kako se mladi osebnostno razvijajo med študijem, bodisi ta poteka doma, bodisi v tujini. Pri tem pa je vseeno večji poudarek na tujini oziroma na mednarodnem vidiku študija.

Kdo lahko sodeluje v raziskavi?

Raziskave se lahko udeležijo vsi študentje, ki živijo in študirajo v Sloveniji v času raziskave oziroma, če so prejeli e-vabilo k sodelovanju. Udeležijo se lahko tudi, če ne načrtujejo študija v tujini oziroma so še neodločeni.

Kako sodeluješ v raziskavi Campus International 2022?

Najprej je treba izpolniti kratek prijavni obrazec, s katerim se prijaviš v študijo in izpolniš prvi del vprašalnika. Najdeš ga na spletni strani Campus International.

V naslednjih mesecih prejmeš še dva vprašalnika. Vsi vprašalniki bodo na voljo v slovenščini in angleščini. Tisti, ki izpolnete oba vprašalnika lahko po želji prejmete tudi personalizirano povratno informacijo glede nekaterih rezultatov.

Raziskava se izvaja zgolj zaradi znanstvenega interesa in je popolnoma anonimna.

opinion poll, opinion polling, survey
Foto: andibreit iz Pixabay
Prejšnji članekNajhitrejši superračunalnik na svetu presegel rekordno mejo
Naslednji članekEvropska sredstev za krepitev kariernih centrov

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.