Razpis: Naj diplomsko in magistrsko delo 2021

Objavljen je bil razpis za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo na področju mladih. Pri Mladinskem svetu Slovenije (MSS) so namreč objavili razpis za najboljše študentsko delo leta 2021. Zmagovalce razpisa bodo finančno nagradili.

Kaj so cilji razpisa?

Z razpisom pri MSS želijo spodbuditi mlade, da raziskujejo mladinsko področje ter tako sami pridejo do relevantnih spoznanj, zaključkov in mnenj na področjih, pomembnih za mlade. Prav tako so željni spodbujati pedagoške in mladinske delavce, da sodelujejo pri raziskovanju problematike mladih in mlade motivirajo za pripravo nalog s teh področij.

Med cilji je tudi, da na enem mestu (v spletni knjižnici) zberejo relevantno nastajajočo literaturo/raziskave o mladini. Tako želijo okrepiti svojo lastno teoretično bazo. Poleg tega bodo v dogovoru z avtorji na spletu objavili tudi njihova dela. S tem želijo spodbuditi mladinske delavce, raziskovalce in druge zainteresirane k uporabi nastalih del pri njihovem udejstvovanju.

Kdo se lahko prijavi in kako?

Na natečaj se lahko prijaviš, če si v lanskem letu na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjal diplomsko ali magistrsko delo, si v delu obravnaval katerokoli tematiko s področja mladih ali mladinskega sektorja in si bil ob zagovoru dela star manj kot 30 let. Merila, s katerimi bodo ocenjevali dela, so aktualnost, uporabnost in pronicljivost.

Denar.
Zmagovalec bo prejel finančno nagrado.

Na natečaj se lahko prijaviš preko spletne prijavnice, in sicer do 23. marca 2022. V elektronski obliki moraš oddati tudi diplomsko/magistrsko delo. Shraniti ga moraš pod imepriimek_naslovdela.pdf in naložiti v spletno prijavnico ali poslati na naslov diplomske@mss.si.

Poleg moraš priložiti še izpolnjeno izjavo, ki jo lahko skenirano oddaš v spletno prijavnico ali pošlješ po e-pošti na diplomske@mss.si ali po navadni pošti na naslov Mladinski svet Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana.

Kaj dobi zmagovalec?

Zmagovalca natečaja bosta dobila denarni nagradi. Najboljše diplomsko delo bo prejelo 300 evrov, medtem ko bo najboljše magistrsko delo prejelo 400 evrov.

VIRMladinski svet Slovenije
Prejšnji članekSi magistriral najmanj z 8? Prijavi se za Tumovo štipendijo!
Naslednji članekZakaj se nekateri ne okužijo z novim koronavirusom?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.