Štipendija Milana Lenarčiča

mentor, school, students
Foto: QuinceCreative iz Pixabay

Univerzitetna ustanova inženirja Lenarčič Milana je objavila razpis za štipendije za študijsko leto 2022/2023. Štipendije so namenjene študentom Univerze v Ljubljani (državljanom Republike Slovenije), ki dosegajo nadpovprečne študijske rezultate in bodo v študijskem letu 2022/2023 vpisani v študijske programe druge ali tretje stopnje ter študentom, ki bodo v študijskem letu 2022/2023 vpisani v četrti letnik enovitih magistrskih študijskih programov.

Štipendija ustanove je namenjena kritju stroškov študija, člankov v strokovnih in znanstvenih publikacijah, udeležbe na študentskih seminarjih in srečanjih ter drugih študentskih aktivnostih, povezanih s študijem, ter kritju življenjskih stroškov. Štipendije se podeljujejo za obdobje enega študijskega leta, z možnostjo ponovne pridobitve v naslednjih študijskih letih.

Kdo se lahko prijavi?

Za štipendijo ustanove lahko zaprosijo študenti, ki bodo v študijskem letu 2022/2023 vpisani v študijski program druge ali tretje stopnje študija Univerze v Ljubljani. Kandidirajo lahko študenti s povprečno oceno najmanj 9,0 (devet) na predhodni stopnji študija.

Kako se prijavim?

Kandidati morajo oddati vlogo na prijavnem obrazcu skupaj z zahtevano dokumentacijo. Popolna vloga mora vsebovati podpisan prijavni obrazec ter druge priloge, navedene v razpisu. Kandidati morajo vlogo za dodelitev štipendije postati do vključno 10. junija 2022.

VIRUniverza v Ljubljani
Prejšnji članekSodelujte v anketi: Kakšen so vaše digitalne navade?
Naslednji članekMagistrski študijski program DIZAJN v novih prostorih fakultete v Ljubljani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.