Štipendije do 1500 evrov za nove raziskovalce. Prijavi se!

Zveza EUTOPIA razpisuje štipendije do 1500 € za dodiplomske študentke in študente z idejo za interdisciplinarni raziskovalni projekt. Raziskovanje bo potekalo v poletnem času na eni od članic zveze EUTOPIA.

Kje?

Članice omenjene univerze, kjer lahko poteka raziskovanje, so Univerza v Warwicku v Angliji, Univerza Vrije v Bruslju, Univerza v Göteborgu na Švedskem, Univerza CY Cergy Pariz in Univerza Pompeu Fabra Barcelona. Organizatorji sporočajo, da bo glede na epidemiološke razmere omogočeno tudi delno spletno delo.

Kdaj?

Rok za prijavo je 28. februar 2022. Raziskovanje bo potekalo med poletnimi počitnicami 2022 v fizični ali spletni izvedbi (odvisno od razmer, povezanih s covid-19).

O projektu

ekipa projekt
S sodelovanjem pri raziskovanju pridobiš številne nove izkušnje,

»Štipendije za dodiplomsko raziskovanje EUTOPIA (EURSS) študentkam in študentom 1. stopnje predstavljajo odlično priložnost za vodenje mednarodnega raziskovalnega projekta. Poleg lastnega raziskovalnega projekta na eni izmed članic zveze EUTOPIA bodo prejemniki štipendije razvili dragocene veščine in karierne možnosti ter s tem obogatili svoj življenjepis,« so zapisali na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Štipendija

Štipendija EURS v višini do 1500 € bo namenjena za kritje življenjskih in ostalih stroškov, nastalih med izvajanjem projekta v tujini (npr. potni stroški, nastanitev ipd.).

Več informacij in prijavni obrazec najdeš na uradni spletni strani.

Prejšnji članekVečni spopad z barvami: Huawei P50 Pro prikaže natanko takšne, kot jih vidite
Naslednji članekValentinova raziskava: Slovenci smo radi v zvezi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.