Študentski tolar z razpisom za subvencionirane jezikovne tečaje

Thank You Word Cloud printed on colorful  paper different languages
Foto: ivosar iz iStock

Fundacija Študentski tolar je objavila četrti razpis v letu 2022 za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski. Kdo se lahko prijavi na razpis, kdaj potekajo tečaji in vse druge informacije.

Komu je namenjen razpis?

Pravica do subvencioniranega jezikovnega tečaja se lahko dodeli osebam, ki imajo v študijskem letu 2022/2023 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.

Razpis traja do 21. oktobra 2022 oziroma do porabe sredstev.

Študenti, ki so v letih 2021 ali 2022 pri Fundaciji Študentski tolar prejeli denarno pomoč, se na razpis lahko prijavijo le z vlogo za pretekle prejemnike denarne pomoči in motivacijskim pismom.

Do obiskovanja subvencioniranega jezikovnega tečaja bo upravičenih prvih 70 študentov, ki bodo pri točkovanju zbrali najmanj 32 točk. Pri dodeljevanju te oblike pomoči bo Fundacija Študentski tolar razpoložljiva sredstva oz. subvencionirane jezikovne tečaje podelila med upravičence po vrstnem redu prejetja vloge do porabe sredstev na tem razpisu.

O jezikovnem tečaju

Študent mora ob pozitivno rešeni vlogi za izvedbo tečaja plačati 30,00 €. Jezikovne tečaje po tem razpisu v obsegu 30 ur izvaja Zavod ŠOLT. Razpisanih je več kot 50 različnih jezikov in stopenj. Tečaji trenutno potekajo ali v online obliki preko platforme ZOOM ali v živo na lokaciji, vsak tečajnik pa prejme gradivo v tiskani obliki.

Jezikovni tečaji za študente v stiski se bodo izvajali od 19. oktobra 2022 naprej.

Dodatne informacije o razpisu za jezikovne tečaje

Več informacij o razpisu ter prijavi najdeš na spletni strani Fundacije Študentski tolar.

Urednik portala Student.si

VIRštudentski tolar
Prejšnji članekRover Zhurong našel dokaz o poplavah na Marsu
Naslednji članekVse, kar moraš vedeti o informativcih
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.