Tisk in vezava diplome v dveh urah

Oglasna tabla

Poletje je čas zaključkov. In kateri zaključek je lepši od oddaje diplome? Vse ure truda so poplačane in pred svojo ime končno lahko dopišeš kratice! Pred zagovorom pa moraš seveda poskrbeti za tisk in vezavo diplomske naloge, s katero lahko ponosno vstopiš na fakulteto. Tvoja diploma bo naslednja desetletja krasila police fakultetne knjižnice.

Kvalitetna izdelava mora biti na prvem mestu

Le najbolj kvalitetni in izkušeni knjigovezci lahko kvalitetno natisnejo in zvežejo tvojo diplomsko nalogo. Cevez se ponaša s 30-letnimi izkušnjami in najmodernejšo tehnoogijo (iz recikliranih materialov) za vezavo in zlatotisk. Naloge se tiskajo na kvaliteten laserski tiskalnik in ekstra bel 100 g brezkislinski papir.

Poleg tega ponuja naslednje storitve:

  • CD z ovitkom ali žepkom in napisom,
  • dodane zlate ali srebrne kovinske vogalčke,
  • kovinsko ali plastično spiralno vezavo in
  • mehko vezavo (kot brošuro).

Diplomske naloge v različnih barvah, čez je napis Tisk in vezava nalog že v dveh

Prednosti knjigovezca

Vezava diplome je najkvalitetnejša pri izkušenem knjigovezcu. Ta bo namreč znal knjigo ročno zašiti in izdelati trde platnice. Prav tako lahko izdela mape za različne priložnosti, ki imajo lahko žepke, trakce, gumice ipd. Imaš doma kako knjigo, ki je v zadnjih izdihljajih? Nesi jo h knjigovezcu in ta bo poskrbel za njeno popravilo, da jo boš z veseljem še kdaj vzel v roke.

Knjigovez Cevez je na tvoji strani

Izkušen knjigovez ti lahko po pošti pošlje nalogo, na celjske fakultete pa jih dostavi kar osebno! Ker sodeluje z različnimi fakultetami in pozna njihove zahteve, ti lahko svetuje in pomaga pri samem zaključku. Za več informacij pokukaj na njegovo spletno stran ali Facebook stran ali pokliči na telefonsko številko 031 534 304.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekHuawei skrbi za vaše zadovoljstvo
Naslednji članekPopestrite svoj dom z novimi kosi pohištva
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.