Popestrite svoj dom z novimi kosi pohištva

Zoovu mize v dnevni sobi

Ste že pomislili, da bi svojemu domu privoščili nekaj osvežitve? Ne boste verjeli, a v nekaj potezah lahko dosežete neverjetne rezultate, s katerimi boste zagotovo zadovoljni.

Najpomembneje je, da se med štirimi stenami dobro počutite. Naš dom namreč velja za tisto varno okolje, kjer si nabiramo novih moči za vsakdanje aktivnosti in opravke, smo kreativni in nasploh preživimo veliko časa. Prav zato je najpomembneje, da poskrbite, da se boste v domačem okolju pravzaprav zares počutili domače.

Kako? Povsem enostavno. Če ste se v preteklosti že spogledovali z idejo o renovaciji, ali pa imate kakšna gradbena dela že za seboj, veste, da običajno veliko stane, pa še traja precej časa. Z nekaj potezami pa lahko svoj dom spet spremenite v idilično okolje, v katerega se boste (spet) zaljubili.

Izberite udobne in stilske stole za vašo jedilnico

Eden od prostorov, kjer preživimo veliko časa, je jedilnica. Prav zato je pomembno, da izberete interier, ki vam bo omogočal popolno udobje in stilsko dovršen izgled obenem. Izberite nove jedilne stole, ki bodo poživili vašo jedilnico in poskrbeli, da bo zaživela v popolnoma novi podobi. Izbirate lahko med različnimi materiali, modeli in slogi, morda se odločite za lesene jedilne stole v retro izgledu, morda za razkošne oblazinjene, ali pa za elegantne jedilne stole iz umetnega usnja s kromiranimi dodatki, ki bodo v vaš jedilni prostor vnesli pridih svežine in elegance. Preden se odločite za nakup, se vprašajte, kako pogosto sedite na jedilnih stolih in temu primerno prilagodite izbiro. V primeru, da se v jedilnici zadržujete tudi izven časa obrokov, izberite udobne stole z oblazinjenimi sedali, na katerih boste poskrbeli za popolno udobje ob sedenju. Nikakor ni pomembno, da se jedilni stoli ujemajo s preostalim interierjem jedilnice in kuhinje. Lahko se odločite za slog, ki se bo popolnoma zlil z obstoječim pohištvom, ali pa v svoj dom vdihnete nekoliko več drznosti in si privoščite jedilne stole, ki bodo popolnoma izstopali od ostalega pohištva. Na izbiro so tudi različni cenovni razredi, zato boste zagotovo našli model, ki bo ustrezal prav vam.

Klubska mizica naj dopolni celoten dnevni prostor

Poleg jedilnice je eden od osrednjih in nadvse nepogrešljivih prostorov vsakega doma tudi dnevna soba. Lično opremljen dnevni prostor s skrbno izbiro pohištva je skorajda srce vsakega doma, zato je še posebej pomembno, da je vsak kos pohištva, ki ga izberemo dodana vrednost k celotnemu interierju. Nadvse priljubljene so različne klubske mizice, ki celotni dnevni sobi dodajo pridih domačnosti. So zelo uporabne in univerzalne, saj včasih veljajo kot pripomoček domače pisarne, nanje je mogoče marsikaj odložiti, lahko pa so tudi prostor za ustvarjanje naših najmlajših. Pri izbiri klubske mizice je pomembno, da se odločite za takšen kos, ki bo ustrezal velikosti vašega dnevnega prostora. Pred nakupom skrbno izmerite prostor, kjer bo klubska mizica stala, saj je pomembno, da vas ne bo ovirala pri gibanju po dnevni sobi. Seveda pa je pomembno tudi, da ne bo premajhna, saj v takšnem primeru ne bo služila svojemu namenu. Odločite se lahko za nakup različnih modelov klubskih mizic. V primeru pomanjkanja prostora so nadvse uporabna in trendovska izbira kompleti mizic v različnih velikostih, ki jih lahko razporedite po prostoru in tako uporabite za različne namene. Izbirate lahko med različnimi slogi in materiali, na voljo so nekoliko večje in manjše klubske mizice, nekatere imajo tudi predale, kamor je mogoče shranjevati različne predmete.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.