Tisk in vezavo diplome prepusti strokovnjakom

Happy Asian woman in his graduation day.
Foto: Phira Phonruewiangphing iz iStock

Si končno zaključil s pisanjem diplome, ki se mentorju zdi odlična, dobil pa si tudi že podpis na tehničnem pregledu? Super, torej te čakata samo še tisk, vezava in zagovor. Pri zagovoru ti lahko želimo samo veliko sreče, lahko pa ti pomagamo s predlogom, komu zaupati tisk in vezavo.

Zaupaj Knjigoveznici Bertoncelj

Pri vezavi je pomembno, da se uporabijo kakovosten papir, platnica in način vezave. Navsezadnje bo v knjižnici čakala, da jo bo citiral kakšen znanja nadobuden študent.

V Knjigoveznici Bertoncelj ti ponujajo standardne, klasične vezave nalog v več kot 30 različnih barvah! Tisk na sprednji platnici in (po želji) na hrbtišču je lahko v zlati, srebrni, beli, črni, temno rjavi in rdeči barvi, v globoki zlatotisk tehniki.

Zložene diplomske naloge
Foto: on Knjigoveznica Bertoncelj

Posebnost te knjigoveznice je, da nudijo tudi vezavo raznih formatov po želji, leže ali pokončno, klasično vezavo zvežejo v dveh dneh ali po dogovoru, če pa se zelo mudi, diplomo v modri, bordo ali črni barvi z zlatim ali srebrnim tiskom lahko dobiš že v nekaj urah.

Poleg vezave diplomskih nalog, magistrskih del in doktorskih disertacij v Knjigoveznici Bertoncelj ponujajo tudi vezavo uradnih listov, časopisov, revij, poročil, finančne dokumentacije, projektov, arhivskih map, popravilo starih knjig …

Svojo diplomsko, magistrsko ali pa celo doktorsko nalogo hitro pošlji na elektronski naslov info@knjigoveznica-bertoncelj.si in se na lastne oči prepričaj v kakovost vezave Knjigoveznice Bertoncelj. Najdeš jih na Koroški cesti 47 v Mariboru. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 02 25 15 347.

Listi diplomske naloge, v ozadju so knjige
Foto: on Knjigoveznica Bertoncelj
Prejšnji članekKoliko religij je na svetu? Vere po svetu danes
Naslednji članekKi ali kateri? Katera beseda je pravilna?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.