Univerza na Primorskem sprejela 84 tujcev v drugem prijavnem roku

Univerza na Primorskem
Univerza na Primorskem Foto: on upr

Univerza na Primorskem je pred dnevi zaključila izbirni postopek drugega prijavnega roka za tujce iz držav nečlanic Evropske unije. Na dodiplomski študij je bilo že v prvem prijavnem krogu sprejetih 245 kandidatov iz držav nečlanic Evropske unije, ki se jim zdaj pridružuje še 84 kandidatov.

UP v drugem prijavnem roku sprejela 84 tujih kandidatov

Sprejetih je bilo 84 kandidatk in kandidatov, ki so jim bili sklepi o rezultatu izbirnega postopka vročeni preko portala eVŠ, vabilo k vpisu pa prejmejo od fakultet prek elektronske pošte.

V prvem prijavnem roku je bilo na Univerzo na Primorskem sprejetih 245 kandidatov, zdaj pa se jim je v drugem prijavnem roku prijavilo še novih 84. Skupaj je v prvih dveh rokih sprejetih 329 kandidatov iz nečlanic EU.

Na Univerzi na Primorskem so še prosta mesta za tretji prijavni rok, ki bo potekal od 12. avgusta do 5. septembra 2022. Rok za oddajo popolne dokumentacije je 7. september, rok za vpis pa bo med 9. in 19. septembrom. Sami rezultati izbirnega postopka tretjega prijavnega roka bodo objavljeni v eVŠ portalu najkasneje do 12. septembra.

Vse informacije o razpisu tretjega prijavnega roka najdeš na spletni strani Univerze na Primorskem.

Urednik portala Student.si

VIRupr.si
Prejšnji članekOpice živijo dlje v družbi samic
Naslednji članekZakaj praznujemo Marijino vnebovzetje?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.