Univerza v Ljubljani išče naj inovacijo 2021!

Univerza v Ljubljani tudi to leto išče najboljšo inovacijo. Rektorjeva nagrada je tradicionalno tekmovanje, ki spodbuja inoviranje na Univerzi v Ljubljani in pomaga inovatorjem na poti do trga. Že drugo leto zapored so tekmovanje razdelili v dve kategoriji.  K prijavam vabijo vse, ki imate tehnološke ali netehnološke inovacije in inovativne podjetniške ideje. Vse o prijavi, poteku in nagradah pa si lahko prebereš v nadaljevanju.

Zakaj bi se prijavil?

  • NAGRADNI SKLAD 12.000 € (6000 € za posamezno kategorijo). Tekmovali boste v eni od dveh kategorij; študenti ali raziskovalci. Rektor Univerze v Ljubljani bo zmagovalcu kategorije podelil nagrado 3000 €, drugo uvrščenemu 2000 € in tretjemu 1000 €,
  • DELAVNICE oblikovanja poslovne ideje, zaščite intelektualne lastnine ter nastopanja in predstavitve vaše ideje pred komisijo (pitching),
  • OCENA komercialnega potenciala ideje,
  • Najboljši boste imeli možnost vstopiti v program LUI, kjer vam bomo pomagali pri pridobitvi finančnih virov ter dostop do investitorjev in gospodarstvenikov.

Rok za prijavo

Najkasneje do 19. septembra 2021 do 23.59 ure. Svoje inovacije prijavi prek spletnega obrazca spodaj.

Se lahko prijavijo samo študenti?

Na tekmovanje se lahko prijavijo:

  • zaposleni, raziskovalci ali pedagoški delavci na Univerzi v Ljubljani,
  • študenti Univerze v Ljubljani in alumni Univerze v Ljubljani, za katere velja, da od zaključka študija do datume prijave ni minilo več kot dve leti.

Člani skupin so lahko tudi zaposleni na drugih institucijah ali študenti drugih univerz, vendar mora v tem primeru vodja skupine izpolnjevati zgornje pogoje.

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo
Rektorjeva nagrada za naj inovacijo

Kje izvem kaj več?

Na spletni strani Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja so na voljo vsi splošni pogoji, pogoji sodelovanja in meritve ocenjevanja. Za vsa morebitna vprašanja pa lahko pišeš prek e-pošte na info@lui.uni-lj.si ali pa preko telefona na številko 01 620 34 82.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKampiranje
Naslednji članekTikTok mlade izobražuje o financah

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.