Ohranjamo zabavo na izvrstni lokaciji!

Lanskoletna 10. obletnica ŠVIC-a je predstavljala veliko prelomnico, saj je festival presegel magično številko deset tisoč obiskovalcev in postregel z odličnim glasbenim programom. Letos se zgodba nadaljuje. Na Turistični kmetiji Obolnar, na Čatežu pri Trebnjem, se bo festival v organizaciji Kluba študentov občine Trebnje odvijal 19. in 20. julija 2013. Odlična lokacija z urejenim šotoriščem, parkiriščem, bazenom, športnimi igrišči ter dostopom do reke, vsako leto privabi več raznolikih obiskovalcev. Daleč stran od mestnega vrveža namreč vsakdo najde izvrstno priložnost za neizmerno zabavo.

Na ŠVIC-ovem odru se bodo letos predstavili novomeški rokerji Kill Kenny, ki bodo poleti s svojo glasbo navduševali tudi na Exitu in festivalu Waves Vienna. Zoran Predin bo s skupino CoverLover poleg znanih uspešnic predstavil tudi najnovejšo himno Eurobasketa. Na odru se nam bo pridružila priljubljena hrvaška skupina Jinx, ki bo festival preplavila s pozitivnimi vibracijami. Po razprodani akustični turneji Tiho bomo Dan D slišali v pravi rockerski izvedbi. Za punkrockerje bo poskrbela skupina Elvis Jackson, ki prav v tem obdobju pripravlja nov glasbeni material. Na ŠVIC-ov oder ponovno prihajajo legende slovenske glasbene scene – skupina Big Foot Mama. Tina Marinšek, ki se že tretje leto vrača na naš festival bo skupaj s skupino Tabu poskrbela za energičen nastop. Pridružila se nam bo tudi skupina Manouche, najbolj vroča elektro swing zasedba ta hip. Iz Mehike pa prihaja prvič na ŠVIC- ov oder skupina Los Explosivos.

 

Velik del ŠVIC-a pa predstavljajo bogate dnevne aktivnosti, saj si večina obiskovalcev postavi šotor in v celoti izkusi festivalsko vzdušje. Preteklo leto smo gostili več kot 2.000 šotorov, temu primerno pa smo poskrbeli tudi za raznolike dejavnosti ob belem dnevu. Tudi letos lahko obiskovalci čez dan pričakujejo ogromno dogajanja, ki bo ustvaril pravo festivalsko vzdušje in poskrbel za marsikatero novo prijateljstvo. Za prave športnike pripravljamo tradicionalne športne turnirje v košarki, nogometu in odbojki na mivki, rekreativci pa se bodo lahko razgibali na različnih jutranjih aktivnostih. Obiskali nas bodo študentski klubi iz vse Slovenije, ki se bodo pomerili v zabavnih študentskih igrah. Svojo ustvarjalno žilico bodo obiskovalci imeli možnost izraziti na bodypaintingu, ŠVIC frizer bo poskrbel za odštekane pričeske, dogajanje pa bomo popestrili tudi s plesnimi vložki in stand up komiki. Pripravlja se tudi marsikaj novega, vendar vam vsega še ne moremo razkriti. Dogajalo se bo torej vse, kar prinaša pozitivno energijo in pripravi telo in duha na nor večerni program.

Svojo dvodnevno vstopnico si lahko priskrbite na vseh Eventimovih prodajalnih mestih.

 

Upamo, da ste pripravljeni na noro poletno zabavo! Se vidimo julija na ŠVIC-u!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.