The Chemical Brothers na Pagu

Britanski duo The Chemical Brothers, ki sta letos izdala že njun sedmi studijski album z imenom Further, v okviru Moon & Rocks festivala, ki se bo odvijal 22.8.2010, nastopata na Pagu (Novalja).

Moon & Rocks festival je znamka, ki bo letos pod svojim okriljem gostila enega največjih elektronskih festivalov in združila številne svetovno znane DJ-je na enem odru. Dogodek, ki ga to poletje ne smete zamuditi se bo odvijal 22.8.2010 v Novalji na otoku Pag.

The Chemical Brothers, ki bosta na festivalu Moon & Rocks zaključila dolgo svetovno turnejo, obljubljata spektakel. Njuni nastopi so že tako vedno vrhunsko dodelani (za vizualne efekte bo tudi tokrat poskrbel odlični Adam Smith, znan tudi kot Flat Nose George), za festival Moon & Rock pa obljubljata prav posebno presenečenje.

Poleg The Chemical Brothers bodo na festivalu nastopili še Goran Nikolic (Švica), Rene Russo (HR),  Lemon Inc. (HR), Marko Nastic (SRB), Kaesar & Pedro Zoy (PT), Ilario Alicante (IT) ter M.A.N.D.Y. – Philip Jung DJ Set (NEM), vsi karakterji res kvalitetnega performansa in zabave.

Festival Moon & Rock torej za letos obljublja pravo elektronsko masovko, kakršne v naši neposredni bližini še ni bilo. Elektronsko dogajanje na Jadranu bo festival ponesel še za stopničko višje ter utrdil Novaljo kot eno najboljših obmorskih party prizorišč na Balkanu – Ibizo južne Evrope. Uradni partner festivala za Slovenijo je žuRajd, skupina mladih in zagnanih entuziastov, ki delajo vse, kar je v njihovi moči, da vam na Moon & Rocks festivalu zagotovijo brezskrbno zabavo in vas varno ter udobno pripeljejo tja in nazaj. Več informacij na:

 

http://www.zurajd.com/moonnrocks/

http://moonnrocks.com/

http://www.eventim.si

žuRajd na Facebooku

 

ali pa pokličite na 040/614-624 oz. pošljite e-poštno sporočilo na info@zurajd.com.

 

Za vas pa pripravljamo tudi nagradno igro, kjer si lahko priborite vstopnico za festival Moon & Rocks in prevoz tja in nazaj, ki ju podarja uradni partner festivala Moon & Rocks za Slovenijo – žuRajd.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.