Tin Vodopivec in “Superdupermega”

Ljubljana, 14. april 2011 – Slovenski stand up komik Tin Vodopivec bo v četrtek, 28. aprila 2011, ob 20. uri v Siti Teatru v Ljubljani uprizoril samostojen stand up show z naslovom Superdupermega.

V lanskem letu je Tin izvedel več kot 150 nastopov, letos bo številka še večja, najbolj pa je opozoril nase nedavno, ko je v Cankarjevem domu zabaval občinstvo v času televizijskih oglasov na Viktorjih 2010. Tinov nastopom so pohvalili številni mediji, občinstvo pa mu je namenilo enega najglasnejših aplavzov večera.

 

Tin se vse bolj uveljavlja tudi v mednarodnem prostoru. Pred kratkim se je vrnil s krajše turneje po Angliji, kjer je v desetih dneh nanizal devet nastopov, med drugimi v Londonu, Birminghamu in na festivalu komedija v Bathu. Odzivi so bili izredno pozitivni, revija Venue je tako o Tinovem nastopu zapisala: »odlično izpiljene obzervacijske šale,« njegov nastop si je ogledal in pohvalil tudi eden največjih agentov britanske komične scene Geoff Whiting, tako da se Tinu že v kratkem obeta povratek v Anglijo, v pripravi je pa tudi turneja po Belgiji, Nizozemski in skandinavskih državah.

 

Tin nastopa kar v treh jezikih, poleg slovenskega in angleškega, je reden gost tudi pri naših južnih sosedih, kjer nastopa v hrvaščini in je član redne postave v zagrebškem klubu Komedija s nogu. V zadnjem obdobju je tako nastopil med drugim tudi v Zadru, Varaždinu, Osijeku, Veliki Gorici pa tudi v makedonski prestolnici Skopju, gostoval pa je tudi pri sosedih Madžarih v Budimpešti.

 

28. aprila bo Tin v uri in pol predstavil svoje izbrane in najbolj udarne šale preteklega obdobja ter pokomentiral aktualne dogodke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.