TKNP vrata so odprta!

Tokrat malce hladnejši poletni večer ni pustil, da bi številno občinstvo bilo prikrajšano za dober program, ki je dodobra segrel prisotne. Otvoritev je pripadla baletkam, hiphoperkam in plesalkam sodobnega plesa iz Plesnega društva Krokar iz Metlike, ki so pokazala prerez plesnega dela v letu 2011/2012 pod vodstvom mentoric Maje Pruščević, Ane Ljubanović in Nikoline Lalić, tudi sicer dolgoletne plesalke iz omenjenega društva. Sledila je predstavitev vsebin 15-ih delavnic in priznanih mentorjev, ki se lahko ponašajo z marsikaterimi nagradami, akademsko izobrazbo in predvsem nadpovprečnim ustvarjalnim talentom, ki ga bodo naslednjih 6 dni brezplačno prenašali na mlajše rodove.

Zaključek je pripadel trem stand-up komikov z druge strani Kolpe: Domagoj Pintarić (predstavnik črnega humorja in pikrih domislic), Vlatko Štampar (največji komik na balkanu) in Goran Vugrinec Goc (redbull maniak), povezal je oče Ceha za smeh Andrej Težak Tešky. Jezik tokrat ni bil ovira, saj je bil pomemben le dober smisel za humor. Po debelih 2 urah smeha in držanja za trebuh je marsikdo pričakoval še premierni koncert skupine Muff.

Žal je bil tokratni nastop zadnji trenutek zaradi neodložljivih razlogov odpovedan, vendar so fantje in punca obljubili, da se bodo obiskovalcem 8. brezplačnega festivala TKNP dvojno in pošteno oddolžili še to soboto, 21.7., na Partizanskem trgu v Metliki. Vabljeni v Metliko tudi danes, 17.7., ko se ob 16:00 pričnejo prve brezplačne delavnice. Ob 20:30 se bo zavrtel kratki film »Vzorec iz otroštva« umetnika Žiga Artnaka, sledil bo pa alternativni pop-synth koncert zasedbe Melodrom.

 

Več informacij na www.kudplac.si.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.