V ZRĆAH DOGAJA ‘NA POLNO’!

Brazilian Carnival. Group of friends celebrating carnival party
Foto: klebercordeiro iz iStock

V nedeljo, 15.7. je v najbolj seksi plesišču na plaži razvrata, pontonskem Noa Beach Clubu, nastopil razvpiti frankfurtski elektronski pionir in nepopravljivi klubski razvratnež Sven Väth, ki že dobrih 30 let navdušuje glasbene sladokusce po vsem svetu.

Sven Väth in njegov pomočnik Sascha Dive sta v Zrćah pripravila pravi Cocoonov klubski maraton, ki ga je “Papa Sven” že globoko v ponedeljkovem jutru zaključil s skokom v občinstvo, le-to pa ga je navdušeno poneslo na svojih rokah. Cocoonovi heroji se v Noa Beach Club vračajo avgusta, zabavala vas bosta vroča Cassy in Toby Neumann (2/8), še prej pa se bo tam zvrstila plejada mojstrov najbolj vročih ritmov med Ibizo, Berlinom in Črnim morjem. Najprej bodo prišli na svoj račun ljubitelji housa: v petek prihaja v Zrće Norman Doray (20/7), v torek Honey Dijon (24/7), naslednjo soboto je na sporedu Minus Party z Richiejem Hawtinom, Pacom Osuno in Baremom (28/7), prava poslastica pa bo tudi dvodnevni žur romunskega kolektiva Sunrise, na katerem bodo nastopili Rhadoo, Pedro, Dan Andrei, Piticu, Cezar, Alexandra, Priku in Gescu (29 in 30/07). Podrobnosti poiščite na uradnem FB-profilu Noa Beach cluba na www.facebook.com/noabeachclub.

 

Kaj pa se nam še obeta v Zrćah?

 

NORMAN DORAY

Petek 20/7 @ NOA BEACH CLUB, Zrće, Pag

 

www.youtube.com/watch?v=Dhge5as38QE&feature=player_embedded

 

Bretonec Norman Doray je sinonim za vrhunsko klubsko glasbo, s kakršno je kot rezident kluba Queen najprej osvojil Parižane, ob pomoči Pierra de la Toucha in Arna Costa, s katerima je posnel prve hite, pa tudi preostanek sveta. Njegove plošče, ki se redno uvrščajo med deset najbolj prodajanih na Beatportu, izhajajo pri najbolj vročih klubskih založbah, kot so Angellov Size, Axwellov Axtone, CR2, Strictly Rhythm, pa tudi globalnih velikanih, kot so Warner in Atlantic. Njegovi studijski partnerji so tudi Avicii, Tristan Gartner, Albin Myers in David Tort, na gostovanjih pogosto spremlja Guetto, Swedish House Mafio in Ericka Morilla, remikse pa pri njem naročajo David Guetta, Dirty South, Laidback Luke in številni drugi. Norman prihaja v Noa Beach Club v petek 20. julija, le nekaj dni po koncu uspešne ameriške turneje in pred serijo ibiških nastopov, tako da se bo za gramofoni pokazal v najboljši formi. Privlačen ambient, bazen, pet šankov, dvonadstropni VIP prostor, privezi za jadrnice, vrhunsko ozvočenje, 3D projekcije, laserji, vroče tetke petke in atraktivni performerji pa bodo idealna kulisa za njegove seksi ritme. Več informacij o prizorišču in dogodku najdete na FB-profilu kluba Noa www.facebook.com/noabeachclub

HONEY DIJON

Torek 24/7 @ NOA BEACH CLUB, Zrće, Pag

http://soundcloud.com/honeydijon/radio-dijon-june-2012-podcast

 

Redki glasbeni selektorji se lahko pohvalijo s podporo legend, kot so Danny Tenaglia, Satoshie Tomiie, DJ Sneak in Derrick Carter. V Chicagu rojena Newyorčanka Honey Dijon pri nas (še) ni prav zelo znana, najbrž tudi zato, ker ni “joškasta gramofonska princeska”, ampak ena redkih dam, ki se lahko pomeri s katerimkoli didžejem in večini izpraši rit. Njen zvok izhaja iz starošolskega ameriškega hišnega podzemlja, z obiljem diska, tech-housa, tribala, funka, soula in r&b-ja, take mešanice pa v današnji komercialni poplavi ljubitelji dobrega housa zelo cenijo. O njeni kvaliteti veliko povedo dejstva, da ustvarja glasbo z divami, kot sta Dajae in Celeda, redno nastopa v klubskih institucijah, kot so londonski Ministry of Sound, berlinski Panorama Bar, montrealski Stereo in ibiška Pacha, vodi svojo glasbeno etiketo Digital Disco, zadnje čase pa jo odkriva tudi modni svet, saj je nastopala za kliente, kot so Louis Vuitton, Givencky in Rick Owens. Honey se bo v Noa Beach Clubu predstavila v torek 24. Julija, privlačen ambient, bazen, pet šankov, dvonadstropni VIP prostor, privezi za jadrnice, vrhunsko ozvočenje, 3D projekcije, laserji in atraktivni performerji pa bodo idealna kulisa za njen seksi groove.

 

 

 

RICHIE HAWTIN

PACO OSUNA * BAREM

www.m-nus.com  //  www.richiehawtin.com  // www.pacoosuna.com

Sobota 28/7 @ NOA BEACH CLUB, Zrće, Pag

 

VIDEO NAPOVEDNIKA

www.youtube.com/watch?v=Dhge5as38QE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=5NK2PoMjaSQ&feature=related

 

Richie Hawtin, najprodornejše ime drugega detroitskega vala, producent, didžej, live act, vodja kolektiva Minus in založbe Plus 8 (z Johnom Acquavivo), tehnični in glasbeni inovator (Final Scratch, Traktor, Kontakt Cube) ter sinonim za minimalizem, je bil do zadnji veliki elektronski mojster brez lastne ibiške rezidence. Letos pa si je g. Plastikman končno izboril svoj večer v superklubu Space, kjer pod etiketo Enter vsak četrtek prodaja unikaten splet glasbe, sakeja, tehnologije in doživetij. S to popotnico bo v soboto 28. julija prvič nastopil v Noa Beach Clubu aka najbolj seksi koščku Zrć, spremljala pa ga bosta še dva prekaljena didžeja, Paco Osuna in Barem. Privlačen ambient, bazen, pet šankov, dvonadstropni VIP prostor, privezi za jadrnice, vrhunsko ozvočenje, 3D projekcije, laserji, vroče tetke petke in atraktivni performerji so nova kulisa najbolj vročih žurov elektronskega podzemlja med romunskim Črnim morjem, Berlinom in Baleari.

 

 

Avtor fotografij: Mario Pavlović

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.