To poletje ujemite Michela Tela v Puli!

Poleti boste v Puli lahko »ujeli« najbolj zaželenega brazilskega pevca, ki je ogrel srca mladenk po vsem svetu, njegovo besedilo pa odmeva dobesedno povsod. 17. avgusta 2012 bo Michel Teló nastopil v legendarni Areni Pula. Vsekakor spektakularni koncert p

“Nossa, nossa,  Ai se eu te pego …” je besedilo ene najbolj prepoznavnih skladb, ki jo je moč slišati na vseh radijskih postajah in je postala že prava himna. Brazilskemu pevcu je uspelo to, o čemer sanjajo mnogi: več kot 400 milijonov ogledov na YouTube-u, več kot milijon sledilcev na Twitterju, 3 milijone prijateljev na Facebooku in najbolje prodajan album v Braziliji.

 

Skladba je bila hit na vseh brazilskih radijskih postajah, v svet pa sta jo ponesla slavna nogometaša Christiano Ronaldo iz španskega Real Madrida in Neymar iz brazilskega Santosa, ki sta vztrajala, da so njuni oboževalci na to skladbo plesali posebno koreografijo. Od tu dalje je bila usoda skladbe Ai, Se Eu Te Pego zapečatena in skladba je osvojila svet.

 

Michel Telo se odpravlja na koncertno turnejo po Braziliji, Latinski Ameriki in Evropi, med drugim se bo ustavil v sosednji Hrvaški, poleg hita Ai, Se Eu Te Pego bo predstavil tudi balade iz najnovejšega DVD-ja Michel Na Balada: Humilde Residência, Coincidência in Eu Te Amo e Open Bar, ki imajo prav tako veliko ogledov na YouTube-u. Vse kar lahko pričakujete je nepozabni večer obarvan z vročimi brazilskimi ritmi.

 

Michel Teló bo v Areni Pula nastopil 17. avgusta 2012. Ujemite Michela na koncertu poletja! Zagotovite si svojo vstopnico že zdaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.