Gala večer stadn-up komedije

To soboto, 8. februarja, bo v Ljubljani ob 20. uri na sporedu prav poseben stand-up večer.

Letošnji zimski Panč prinaša nov format smeha na skrbno izbranem prizorišču. Najbolj zabaven “one night stand-up” letošne zime bo namreč gostila Festivalna dvorana, in sicer prav na praznik kulture, v soboto 8. februarja, za nepozabne salve smeha pa bodo poskrbeli Boštjan Gorenc – PižamaLucija ĆirovićTin VodopivecMarina OrsagPedja BajovićKlemen Bučan, Andrej Težak – Tešky ter debitant na Panču Vasja Simić. Gala večer stand-up komedije v festivalni dvorani bo seveda zavit v tematsko obarvan humor, v katerem ne bo manjkalo smešnih domislic in besednih premetov na račun slovenskega jezika, naše kulture in njenih ustvarjalcev, glede na olimpijski čas pa se bo težko izogniti tudi pančem na račun naših bolj ali manj uspešnih športnih asov.

 

Tradicionalni 4-dnevni Panč na ljubljanskem gradu se je ustalil kot referenčni slovenski festival stand-up komedije, že nekaj let pa ga dopolnjuje tudi zimska izdaja, ki se seli po različnih prizoriščih v pretolnici. Gala večer stand-up komedije bo prav poseben, saj bodo izbrani komiki na pobudo očetov projekta, Andreja Težaka – Teškyja in Tina Vodopivca, Kulturni dan proslavili v Festivalni dvorani – nikoli dokončani Plečnikovi mojstrovini, ki slovi kot naša najlepša plesna dvorana.

Vstopnice za prireditev si lahko zagotovite na www.eventim.si in www.vstopnice.com, sicer pa tudi na Hiše vstopnic, Petrol, Big Bang, Pošta, Kompas, (K)iosk, 3Dva trafika, Mercator Hipermarket in Svet Knjige.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.