TOXIC HEART ”razturali” v Orto baru

Tisti, ki so imeli ‘ticket for a ride’ so lahko ‘zajahali življenje’ skupaj s Toxic Heart v Orto baru. Fantje so 6.1. poskrbeli za kvaliteten in energičen show.

Za Toxic Heart noben oder ni premajhen. Če daje oder v Ortu vtis, da je tako majhen, da se na njem bend še komaj premakne, so Toxic Heart s svojim pestrim nastopom dokazali prav obratno. Pet vedno optimistično nastrojenih glammerjev je postreglo z svojimi hiti kot so Ride your life, Big time, baladami kot so Baby in The one, komadi kot so New generation, Like the way I feel in tudi starejši Born to rock zasedbe 7th Angel, pa so nas dodobra ogreli in spravili na noge.

Kitarist Mike je vse skupaj začinil s hitrimi solažami in tudi bobnar GG je dobil svojih pet minut za občudovanja vreden solo.
Na oder so povabili tudi gosta, kolega kitarista, ki je z njimi zaigral en komad. Divja zabava ni bila torej samo pod odrom, ampak že na samem odru.

Od Toxic Heart se enostavno nalezeš pozitive in odplešeš, odpoješ in odjadraš v povsem drug svet, ki je svoje mesto imel v dobrih starih ‘glam’ časih, jih pa Axl, Mike, Rider, GG in Matt znajo pričarati še danes.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.