TOXIC HEART ”razturali” v Orto baru

Tisti, ki so imeli ‘ticket for a ride’ so lahko ‘zajahali življenje’ skupaj s Toxic Heart v Orto baru. Fantje so 6.1. poskrbeli za kvaliteten in energičen show.

Za Toxic Heart noben oder ni premajhen. Če daje oder v Ortu vtis, da je tako majhen, da se na njem bend še komaj premakne, so Toxic Heart s svojim pestrim nastopom dokazali prav obratno. Pet vedno optimistično nastrojenih glammerjev je postreglo z svojimi hiti kot so Ride your life, Big time, baladami kot so Baby in The one, komadi kot so New generation, Like the way I feel in tudi starejši Born to rock zasedbe 7th Angel, pa so nas dodobra ogreli in spravili na noge.

Kitarist Mike je vse skupaj začinil s hitrimi solažami in tudi bobnar GG je dobil svojih pet minut za občudovanja vreden solo.
Na oder so povabili tudi gosta, kolega kitarista, ki je z njimi zaigral en komad. Divja zabava ni bila torej samo pod odrom, ampak že na samem odru.

Od Toxic Heart se enostavno nalezeš pozitive in odplešeš, odpoješ in odjadraš v povsem drug svet, ki je svoje mesto imel v dobrih starih ‘glam’ časih, jih pa Axl, Mike, Rider, GG in Matt znajo pričarati še danes.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.