Toxic Heart: »Vedno se mora nekaj dogajat!«

Kljub temu, da promovirajo svoj novi internetni šov imenovan Toxic Heart TV, ki ga bo moč spremljati na portalu Youtube in za katerega uvodnik je že dosegljiv na spletu, pozitivci tudi v glasbenem smislu ne počivajo.

Predstavljajo videospot za že tretji komad z svojega prvenca »Ride your life«.

Tokrat se je zasedba odločila, da s spotom »opremi« udarrni komad z naslovom »Like the way I feel«, ki ne bi smel manjkati na nobeni pravi rokenrolerski zabavi. Posnet je bil v Slovenski Bistrici v tamkajšnji tovarni za predelavo aluminija. »Ideja za spot se je porodila čisto spontano. Kolega, ki dela v tovarni, me je klical po telefonu in me prosil, če mu lahko pripeljem cigarete. Ko sem stopil v notranjost kompleksa in videl ogromne stroje v teku, so se mi pred očmi že vrteli odlomki videospota. Izbrati je bilo potrebno samo pesem, vsi v bendu smo se strinjali, da v takšno »sceno« najbolj sodi Like the way I feel. Stopili smo v stik z vodstvom podjetja, ki je bilo zelo odprto. Zato se v imenu celotne ekipe zahvaljujem zaposlenim in vodstvu za dovoljenje za snemanje, podporo in živce, da so nas prenašali cel dan,« zaključi misli »mastermind« benda Mike.

Fantje in njihova ekipa torej ne poznajo počitka. Kmalu bo nov spot mogoče videti tudi na televizijskih postajah, v letu 2011 obljubljajo še vsaj en spot in nov album. Prav tako pa jih ne pozabite spremljati na Toxic Heart TV, kjer obljubljajo veliko smeha, zabave, adrenalina, nagrad in seveda dobre glasbe. Datum izida prve oddaje se nevarno približuje, v eni izmed oddaj pa bo mogoče videti tudi zakulisje s snemanja omenjenega novega spota.

Spot si lahko ogledate tukaj: http://www.toxicheart-tv.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.