TRADICIONALNA BUJTA REPA LETOS V SODOBNEJŠI IZVEDBI

Klub prekmurskih študentov 21. marca v Festivalni dvorani pripravlja že 55. Bujto repo, ki jo mnogi poznajo kot najznamenitejšo zabavo Prekmurcev v Ljubljani. Prireditev se bo ob spremljavi značilne prekmurske glasbe Veških dečkov pričela ob 20.00 z večerjo, nadaljevala pa s koncertnim delom ob 22.00, kjer bodo nastopili Jean Bačič Quartet in Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

Bujta repa je tradicionalna prekmurska zabava v Ljubljani, na kateri se zberejo prekmurski študentje, gospodarstveniki, politiki ter drugi pomembneži iz slovenskega in prekmurskega javnega življenja. Prireditve se vsako leto udeleži več kot 1200 študentov z vseh koncev Slovenije, saj prav Bujta repa slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani.

 

Klub prekmurskih študentov se je letos odločil za posodobitev tradicionalne prireditve z uporabo sodobne multimedijske tehnologije, tudi tokrat pa bo dogodek dobrodelno obarvan, saj se bodo zbirala sredstva za projekt Kluba prekmurskih študentov, Študentski fond, iz katerih bodo kasneje socialno ogroženim članom kluba podelili enkratne štipendije.

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.