Tudi letos bo Božiček obiskal otroke študentskih družin

Otroke študentskih družin je obdaroval Božiček, ki se je s svojimi sanmi ustavil v Študentskem kulturno prireditvenem centru Štuk.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM), v sodelovanju s Klubom študentskih in dijaških družin Maribor, tudi letos pripravila tradicionalno obdarovanje otrok študentskih in dijaških družin. Obdarovanje otrok je bilo v torek, 18. decembra 2012, ob 17. uri, v dvorani Študentskega kulturno prireditvenega centra Štuk (Gosposvetska cesta 83).

 

Obiskovalci so si ogledali lutkovno predstavo, sledil pa je težko pričakovan prihod Božička, ki je skupaj z njegovimi pomočniki, jelenčkom in palčki, razdelil darila, nato pa je sledila pogostitev in rajanje otrok.

 

»V tem prazničnem času želimo otrokom pričarati čarobnost božično novoletnega časa in jim nenazadnje tudi polepšati otroštvo. Hkrati si na ta način prizadevamo povezati člane Kluba študentskih in dijaških družin, da se spoznajo in med seboj izmenjajo zanje koristne informacije«, je poudarila predsednica Kluba študentskih in dijaških družin Maribor Mateja Lašič.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.