Učite se španščine iz prve roke

Ste si od nekdaj želeli poskusiti nekaj eksotičnega? Se vam zdi, da z znanjem več jezikov več veljate? – Naj vas potolažimo, prav se vam zdi! Znanje več tujih jezikov je izjemna referenca pri iskanju zaposlitve, obenem pa vam odpira možnosti za potovanja, študijske izmenjave ter stik s tujino.

Tečaji na nekoliko drugačen način

Predstavljamo vam jezikovni tečaj, ki ne podaja znanja monotono in dolgočasno. Zavod za mednarodno kulturo Luna organizira prav posebne tečaje, na katerih vam ne bo dolgočasno. Zakaj prav ta tečaj? – Na to vprašanje lahko odgovorimo z lahkoto: Tečaj se od drugih razlikuje po vsebini in predavateljih. Znanje vam bodo podajali profesorji,ki prihajajo iz špansko govorečih držav, tako boste poleg jezika od izobraževanja odnesli tudi uporabna znanja o kulturi in folklori držav. Tečaji so polni smeha in glasbe, kar poskrbi za izredno sproščeno vzdušje, v katerem dokazano odnesete več od predavanja!

Vsi tečaji potekajo v španskem jeziku, kar vas hitreje pripravi na osnovno razumevanje jezika in govora. Španski predavatelji seveda govorijo tudi slovensko, kar bo omogočilo hitro spoznavanje novega jezika in pomoč pri samih začetkih. Na voljo so celoletni tečaji, popotniški tečaji, tečaji poslovne španščine, španščina za najmlajše ter individualni pouk  in inštrukcije.

Strokovno usposobljeni predavatelji

Predavatelji so izključno tujci iz špansko govorečih držav, so strokovno usposobljeni na andragoško-pedagoškem področju in imajo ogromno izkušenj pri poučevanju španskega jezika. Svoje znanje in metode nenehno dopolnjujejo, aktivnosti na tečajih pa prilagajajo individualnim željam in potrebam.

Božično-novoletna akcija 2 za 1!

V mesecu decembru  vam pri vpisu na tečaje španskega jezika eno mesto podarimo

Za ceno enega se torej na tečaj lahko vpišeta dve osebi.

 

Feliz Navidad y venturoso año nuevo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.