Informativa

Kaj hitro se bliža februar, z njim pa informativni dnevi, ki so še kako pomembni za bodoče bruce in brucke.

Z vpisom na faks se bo tvoje življenje povsem spremenilo. Dobil/a boš več svobode(saj predavanja po večini niso obvezna), hkrati pa bo to obdobje prineslo s seboj tudi obilico stresa in odgovornosti, ki jo boš moral/a prevzeti. No  seveda ne smemo  pozabiti tudi obilice študentskih žurov.

A še preden se vpišeš na fakulteto, je potrebno dobro pomisliti, katera fakulteta je prava zate. Odlična možnost, da spoznaš pravo fakulteto zase so informativni dnevi pred njimi, pa bo januarja na gospodarskem razstavišču potekala še Informativa.

KAJ JE INFORMATIVA? Informativa je najpomembnejši dogodek o izobraževanju, štipendiranju in zaposlovanju v Sloveniji, ki na enem mestu predstavi programe slovenskih in tujih srednjih šol, fakultet ter različnih ponudnikov dodatnih izobraževanj.

KDAJ IN KJE ?  Informativa je dogodek, ki se odvija 14 dni pred informativnimi dnevi( ravno dovolj, da zbereš potrebne informacije o različnih izobraževalnih programih, jih med seboj primerjaš in se potem odločiš, katere šole obiskati v času informativnega dne.) Letos bo Informativa potekala  od 1. In 2. Februarja, na Gospodarskem Razsstavišču  v Ljubljani.

ZA KOGA? Informativa je namenjena osmo- in devetošolcem, ki se želite vpisati na srednjo šolo, srednješolcem, ki bi radi našli sebi primerno smer na kakšni izmed slovenskih ali tujih fakultet, študentom, ki vas zanima podiplomski študij ali že iščete prvo zaposlitev ter vsem drugim, ki vas vedno znova zanimajo novosti na področju pridobivanja novih veščin in znanj.

Več o Informativi si lahko prebereš na njihovi spletni strani: http://www.informativa.si/domov/

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.