Univerza v Ljubljani podelila priznanja najuspešnejšim študentom v letu 2019

Kot vsako leto, je tudi letos decembra rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič podelil priznanja študentom Univerze v Ljubljani za posebne dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti. Najuspešnejši študenti so prejeli svečano listino za izjemen študijski uspeh. To je izjemna čast, saj prejemniki teh priznanj predstavljajo najuspešnejše študente svoje generacije.

Uni v Lj ponoči

Svečano listino so prejeli Rok Malovrh z akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani, dr. Marko Budler, Héctor Ricardo Rodríguez Antúnez in Klara Žbontar z Ekonomske fakulteta Univerze v Ljubljani,Bojan Šuštar ter Žiga Jurij Urlep s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, Klemen Pevec in Špela Tomšič s Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Žiga Krajnik in Lenart Treven s Fakultete za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani,Luka Kolar s Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Matic Može s Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani, Domen Gril s Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani, Petruša Borštnar in Nina Čuk z Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, Nika Bedek, Natalija Jeraj in Vida Jurečič s Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani, Lora Briški in Klemen Kreča s Pravne fakultete Univerze v Ljubljani ter Maja Hvalec z Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani.

Univerza v Lj logo

Prejemniki priznanj študentom Univerze v Ljubljani za posebne dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti v letu 2019 pa so Skupina študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani za projekt KipAktiv (Urša Barle, Maja Bojanić, Gianna Buršić, Petra Leskovar Grum, Sander van Mechelen), Skupina študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani za projekt Misliti pogoje našega časa, ki je bil sprejet na mednarodno trienalno razstavo XXII. Triennale di Milano (Ajda Bertok, Marko Ježek, Jernej Kapus, Julija Karas, Tamara Lašič Jurković, Ambrož Močnik, Gal Rančigaj, Valentina Repenšek, Mihaela Romanešen, Hana Železnik), Tjaša Ristić z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, Žan Bokan s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, Študentski svet Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, Pia Hrovat s Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, Člani skupine Lia Game s Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, ki so razvili platformo in igro Lia (Miha Hribar, Gregor Robert Krmelj, Aljaž Švigelj), Klemen Petek z Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Sara Danilovska s Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani, Katarina Mlinarec s Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani, Ana Fatur s Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, Gregor Tim Grünfeld s Pravne fakultete Univerze v Ljubljaniin Skupina študentk z Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani za aktivno sodelovanje na tekmovanju Ecotrophelia Slovenija 2018 (Pia Čepič, Urška Hiter, Katjuša Mežek).

Prejšnji članekČiščenje hladilnika je nujno zlo
Naslednji članekKinoteka ni le kino

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.