Ustvari prihodnost

V mesecu marcu se bo dogajalo! Člani študentske organizacije IAESTE organizirajo brezplačen dogodek IaesteTECH (iTECH), ki bo povezal študente različnih smeri in ponudil koristna obštudijska znanja.

IAESTE je mednarodna organizacija, ki ima svoje člane v več kot 85 državah. Študentom naravoslovnih in tehničnih smeri ponuja možnost pridobivanja praktičnih izkušenj v tujini, ki prinesejo mnogo pozitivnega, tako na karierni kot na osebnostni ravni posameznika. Člani se udejstvujemo tudi v domačem okolju in letos drugič zapored prirejamo iTECH.

Projekt je razdeljen na štiri tematske sklope:

  • Bio znanost (3.3.-6.3.)
  • Inženirstvo (10.3.-12.3.)
  • Tehnologija (17.3.-18.3.)
  • Podjetništvo (24.3.-27.3.)

Vsakemu sklopu bo posvečen en teden, znotraj katerega se bodo zvrstila številna brezplačna predavanja in delavnice. Teme predavanj bodo predstavljene zelo na splošno in tako namenjene študentom različnih strok. Posamezno predavanje bo trajalo pol ure, za radovedneže pa sledi še dodatnih petnajst minut diskusije. Projekt se bo zaključil s tretjim srečanjem alumni članov društva IAESTE.

Organizatorji so se potrudili, da v projekt vključijo najbolj aktualne teme ter energične predavatelje iz akademskih krogov in gospodarstva, ki vas bodo za svoje področje navdušili. Monotono vsekakor ne bo.

Lepo vabljeni.

Program najdete v priponki, več informacij pa si lahko preberete tudi na Facebooku in IAESTE spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.