V Cvetličarno prihaja filmska zvezda Steven Seagal!

Kje? Cvetličarna, Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Kdaj? Ponedeljek, 23. junij ob 20.00
Cena? Prvi kontigent vstopnic po ceni 25€ je v prodaji preko prodajnih mest in sistema Eventim. 

Najbolj znan »ponytail« (konjski rep) Hollywooda prvič prihaja v Slovenijo, kjer bo s svojim brilijantnim spremljevalnim bandom razkazal svojo dolgoletno ljubezen do bluesa. Steven Seagal je legenda hollywoodskih akcijskih filmov, katerih izkupiček se je do danes povzpel na milijardo dolarjev. V devetdesetih se z njim na filmskem platnu niste hecali.

Ob njegovem entuzijastičnem aktivizmu pri dobrodelnih organizacijah, razvpitemu prijateljstvu z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in odmevni “vlogi” v realističnem šovu Steven Seagal: Lawman, tisti, ki ga podrobneje spremljajo, vedo, da je po od nekdaj po duši glasbenik.

Za kitaro je prijel pri trinajstih in je ni nikoli izpustil iz roke. Blues ostaja njegova strastna ljubezen in dejstvo, da si je oder delil in kitarski medigro delil s takšnimi legendami kot so BB King, John Lee Hooker, Bo Diddley in Clarence “Gatemouth” Brown, pove dovolj. Veliki fantje bluesa ne igrajo duetov s komerkoli, da so igrali s Stevenom, je potrditev njegovega talenta in glasbenega znanja. 

Zdaj se po dolgih letih odpravlja na evropsko turnejo, v sklopu katere prvič prihaja tudi v Slovenijo. V Cvetličarni bodo z njim igrali stari in izkušeni mački – Big Bill Morganfield, sin velikega Muddyja Watersa in glasbeniki, ki so si odre in studie delili z imeni kot so The Rolling Stones, Eric Clapton, Natalie Cole, JJ Cale, Lynyrd Skynyrd, Johnny Winter, Bonnie Ratt, Elton John in mnogimi drugimi. Steven Seagal Blues Band ima impresiven pedigre.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.