V Ljubljani 23. februarja študentska zabava Bujta repa

Bujta repa je tradicionalna prekmurska zabava v Ljubljani, ki jo pripravlja Klub prekmurskih študentov, in je nasploh ena izmed najstarejših študentskih zabav v Ljubljani. Po neuradnih podatkih se je prvič odvila pred približno 80 leti. Prireditve se vsako leto udeleži čez 1000 študentov iz vseh koncev Slovenije, saj prav Bujta repa slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani.

Letošnja Bujta repa bo potekala v sredo, 23. Februarja, v atraktivni Festivalni dvorani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ob 20. uri se bo Bujta repa pričela s pristno prekmursko večerjo. Od 22. ure naprej bodo nastopili skupina Plamen, Sončna uprava in Jože Činč s skupino D’Kwaschen Retashy.

Vstopnice lahko v predprodaji kupite na sledečih predprodajnih mestih: Ljubljana (K4), Maribor (ŠTUK) in Murska Sobota (Pomurski študentski servis). Cena vstopnice za člane kluba brez večerje znaša 5 evrov, z večerjo 9 evrov. Za ostale cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo 13 evrov. Na dan prireditve je enotna cena vstopnice 10 evrov.

Na Facebooku si poglejte, kdo pride.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.