V Ljubljano prihaja Logična Bomba

Sredi 90-ih je skupina entuziastov, željnih avantur na Švedsko pripeljala nov žanr, slišan na dolgih plažah Goe v Indiji … Na enem izmed takšnih party-jev v globokih in skrivnostni skandinavskih gozdovih sta se znašla tudi Jonas Pettersson in Johan Krafft, sveže diplomirana računalniška inženirja, ki so ju energično mističen zvok, navdušena množica in inovativnost ritmov takoj pritegnila. Kmalu zatem je nastala danes zloglasna skupina LOGIC BOMB.

Leta 2000 sta izdala svoj prvi album ”Headware” pri Spiral Trax, ki je požel takojšen uspeh, na valovih katerega sta se pridružila angleški založbi TIP Records in nadaljevala z dobro sprejetim albumom ”Unlimited”. Po nekaj letnem premoru sta se leta 2007 vrnila še močneje. Združila sta najboljše iz prejšnjih albumov in temu dodala digitalne novotarije, v 2010 pa smo bili priča preporodu s težko pričakovanim albumom ”The Grid”, edinstvenim in enim izmed boljših v tem žanru.

Danes Logic Bomb še vedno širita zavest o psy trancu po klubih in festivalih po svetu ter se pripravljata na izdajo petega albuma, njuni seti pa marsikoga prepričajo, da se odpravi na najbližji psy festival in podoživi unikatno energijo njune glasbe.

Veliki:
Logic Bomb (TIP Records, SWE)
Zvuk (Spiritual Submarine,Dancing Dragon)
Tsujo Twitch (Mami’s Magic) & Kris Kylven (ux, juno reactor, kaliwood)
Tiann (Forestdelic)

Mali:
Somatik & Emphatogenix (Dancing Dragon)
Naveen (Vapor Vent)
Rakkaani (Flying carpet)

Deko: Mushroom Magic lights
Lokacija: Klub K4, Ljubljana
Datum: 13. december 2014, 23.00

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.