Kratki stik drugič!

Prestolnica je tudi v letošnjem decembru bogatejša za trendi pop up klub Kurzschluss, ki je s svojim izjemnim programom dodobra pretresel klubsko sceno pri nas. Priljubljena puščica v letošnji sezoni utripa v neon odtenkih, a tudi tokrat le za kratek čas. 6 vikendov zapored, vse do konca decembra bodo kletni prostori Slovenijalesa priča izjemnemu programskemu okvirju s številnimi tujimi in domačimi glasbeniki.

Že otvoritveni vikend je nakazal kaj lahko v veselem decembru pričakujemo v tem festivalskem klubu. Uresničujejo se velika pričakovanja ljubiteljev pestrega nočnega življenja, ki so do sedaj v klubu imeli kaj videti. Po otvoritveni zabavi s francoskim dvojcem Faul & Wad Ad, Hannah Mancini in zavidljivim animacijskim programom, je prva sobota donela v zvoku kultne skupine Laibach. V klubu se je trlo znanih obrazov, ponočnjakov in turistov, ki uživajo nočno življenje v Ljubljani. Drugi vikend je bil posvečen elektronski glasbi, saj so v goste prišli Pendulum DJ set & Verse ter mojster gramofonov Joris Voorn. Tretji party vikend je rezerviran za legende hip hopa Bad Copy in eno in edino veteranko med didžejkami Sister Bliss, članico kultne zasedbe Faithless.

Dogajanje v festivalskem klubu Kurzschluss se bo stopnjevalo vse do konca decembra. Pridejo še Cristian Varela, Lisa Millett, Umek s prijatelji, Magnifico bo s srbskimi trubači na vrsti za Božič, vikend prej pa bo v barvah Sladice live z The  Brand New Heavies. Bodite posebni, obiščite Kurzschluss.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.