V MIC-u ste vedno dobrodošli

MIC je mladinski center, ki je bil ustanovljen leta 1992, da bi bil kompas mladih v globalni družbi..

Naše  poslanstvo je: »Preko izkušnjega učenja spremljati in spodbujati mlade k celostnemu razvoju osebnosti s poudarkom na razvijanju talentov in gradnji nesebičnega odnosa do soljudi in sveta«.

Za uresničevanje našega poslanstva , mladim nudimo zelo raznoliko paleto programov:

Tečaj kitare,Intenzivna pevska delavnica. Šiviljski tečaj kjer si lahko izdelate in popravite svoja oblačila. Učenje jezika na način kot se učimo materinega jezika. «Povej po francosko«, »Španščina«, »Practical English«.Likovna delavnica za vse ki se radi izražate skozi risbo in sliko ali pa bi radi poiskali svojo likovno tehniko. Tečaj družabnih plesov:  Učenje in izpopolnjevanje plesnih gibov, drže in figur standardnih in latinsko-ameriških plesov. Reci besedo – delavnica javnega nastopanja: Kako izuriti sebe in svoj glas za učinkovite nagovore in nastope?! Pridite v MIC – presenečeni boste… 

Naredi nekaj zase:  delavnica za razvijanje pozitivnega občutka lastne vrednosti, namenjena mladim od 19. do 29. let. Bodi faca: delavnica za razvijanje pozitivnega občutka lastne vrednosti, namenjena otrokom. Vikend priprava na zakon: dobra investicija v odnos.

Rojstnodnevne zabave, prijetni prostori za druženje, Vrtovčev dom za počitnice ali vikend srečanje.

Počitniške norije za otroke med zimskimi in poletnimi počitnicam.


S ponudbo prostovoljnega dela doma in v tujini (program POTA) vabimo mlade k soočenju z izzivi (ne)pravičnosti in medkulturnega dialoga. Skupaj z mladimi oblikujemo različne programe za otroke. S svetovalno in terapevtsko dejavnostjo pomagamo mladim v različnih življenjskih stiskah.

Imaš idejo in bi rad ustvarjal ali izvajal svojo delavnico?  imaš prosti čas in prideš na klepet, čaj ali kavo? te zanima kakšna od naših dejavnosti?


V MIC-u ste vedno dobrodošli. (Za vsak slučaj pa prej pokličite, saj ko niso uradne ure smo lahko na terenu ali pa kje v hiši)

Nas lahko dobite na Ul. Janeza Pavla II 13, v Ljubljani, tel 01 439 97 90 ali 92, ali na gsm 031 416 871, na mailu prijave@mic.si, ali pa na spletni strani www.mic.si, tudi nas najdete na FB.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.