V soboto v F clubu berlinski didžej Martin Roth

V soboto, 12. oktobra, v F club prihaja Martin Roth, v Berlinu delujoči didžej in producent, ki je prvič prišel v ospredje elektronskega podzemlja leta 2009, ko je bil skupaj z Ericom Prydzom in Deadmau5om imenovan za “Beatportovo zvezdo leta”.

Na Martinov zvok sta močno vplivala klasičen progresivni house poznih devetdesetih let prejšnjega stoletja ter sodobna berlinska tech-house avantgarda, zato ne preseneča da ga v svojih setih in radijskih oddajah podpirajo tako raznovrtni elektronski mojstri, kot so Solomun, Tiefschwartz, Sasha, John Digweed in že omenjeni Eric Prydz. Rezident londonskega kluba Ministry Of Sound, se v F-klub vrača po hektičnem poletnem urniku, ki ga je popeljal od Pariza preko Helsinkov do mediteranskih obal Grčije in Hrvaške.


Naziv Rothove sobotne dogodivščine v F clubu je ‘Layers’ – gre za koncept, ki zavrača etiketiranje in predalčkanje, postavlja glasbo v ospredje, večplastnost pa črpa iz berlinskih kleti, ibiških poletnih dogodivščin, londonskega podzemlja ter vsega vmes. Posamezne zgodbe bodo ustvarjali tuji trendseterji ob izdatni pomoči uveljavljenih domačih artistov ter izstopajočih novincev (Crocy, Klemen Bučan – Buchek in Ali).


Več o akterjih zabave najdete na:

MARTIN ROTH (Anjunadeep, Get Physical / Berlin)

FB: www.facebook.com/martinrothofficial

SC: https://soundcloud.com/djmartinroth


CROCY (Bonzai)

FB: www.facebook.com/crocy.si


BUCHEK (Lose Control)

FB: www.facebook.com/klemenbuchan


ALLY

Dogodek je tudi na Facebooku na https://www.facebook.com/events/229250850564325/?ref=22&directed_target_id=0Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.