V torek že 17. Študentsko pustovanje

music controller DJ mixer in a nightclub at a party against the background of blurred silhouettes of dancing people
Foto: alexkoral iz iStock

Šudentje in mladi po srcu se bodo lahko končno po najbolj stresnim izpitnim obdobjem razbremenili in poveselili na najbolj norem Študentskem pustovanju v Rožni dolini.

Študentski svet stanovalcev Študentskih domov v Ljubljani že 17. zapored organizira največje in najbolj noro študentsko pustovanje v Sloveniji. Prireditev je med študenti zelo priljubljena, saj običajno poteka po izpitnem obdobju, kar je še dodatni razlog za veselje in sprostitev. To posebno tradicionalno doživetje na katerega čaka prav vsak med nami, nam prinese veselje in otroško razigranost.

S pustnimi plesi, povorkami in običaji bomo skušali odgnati zimo in priklicati pomlad. Spektakularni pustni karneval se bo tradicionalno odvijal na pustni torek, 28. februarja, s pričetkom ob 18. uri v ogrevanem šotoru tako da ne bo nobene maske zeblo. Letos bodo na pustovanju nastopile zasedbe Radio Jam, Haris Pilton, Rock Partyzani, kot glavni Tabu, za konec pa še Odprava zelenega zmaja.

Zabava v maskah pa ponuja tudi tekmovanje skupinskih in individualnih maskah. Najboljšim pa bo trud še kako poplačan, saj bodo organizatorji najboljšim podelili privlačne in bogate nagrade sponzorjev, kot so zavod Šolt…..

Pustovanje se bo sicer ob 1h zjutraj končalo, vendar brez skrbi, uradni after je nato v Emonski kleti, kjer se bodo lahko študentje zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.