Več jezikov znaš, več veljaš!

 

»Rada bi pohvalila predavateljico nizozemščine. Super, ker je že od 1. stopnje native speaker.«

 

»S tečajem sem bila zelo zadovoljna. Mogoče bi moral trajati dlje, saj je prehitro minil.«

 

»Dobro počutje na tečaju, velika zasluga mojih »sotrpinov« in predavateljice.«

 

»Zelo lepi prostori na Vojkovi za Bežigradom, odlični delovni pogoji.«

 

Takole pravijo šoltovci, torej tisti, ki so se že udeležili katerega izmed ŠOLT-ovih jezikovnih tečajev. Pa ti? Bi se tudi ti želel naučiti kakšnega novega jezika? Npr. francosko? Špansko? Rusko? Grško? Portugalsko? Kitajsko? Švedsko? Turško? Ukrajinsko? Te morda zanima kakšen strokovni ali športni tečaj? Bi rad nadgradil svoje znanje računalništva ali potrebuješ inštrukcije pri kakšnem predmetu?

 

Novo šolsko leto je tu in s tem nova priložnost, da se naučiš še kaj novega ali osvežiš oziroma nadgradiš že osvojeno znanje. V mesecu oktobru na ŠOLT-u pričenjamo z novo sezono jezikovnih tečajev, kjer lahko izbiraš med več kot 20 jeziki.

 

Jezikovni tečaji so 30-urni in potekajo dvakrat tedensko po 2 šolski uri ali enkrat tedensko po 3 šolske ure na dveh različnih lokacijah (v Rožni dolini in za Bežigradom). Tečaji se zaključijo v 2 mesecih, napredovanje na višjo stopnjo pa je možno takoj po zaključku posameznega tečaja. Vpis v jezikovne tečaje Zavoda ŠOLT poteka od 12. septembra dalje, tečaji pa se bodo pričeli 10. oktobra. Cena 30-urnega jezikovnega tečaja je zelo ugodna, saj znaša za študente in dijake samo 135 €.

 

Tečajev Zavoda ŠOLT se vsako leto udeleži več kot 2000 študentov. Študentje so navdušeni nad kratkimi in intezivnimi tečaji, predvsem pa nad delom v majhnih skupinah (v skupini je največ 9 tečajnikov).

 

Zavod ŠOLT v sodelovanju s Fundacijo Študentski tolar, ustanovo ŠOU v Ljubljani, omogoča tudi BREZPLAČNE JEZIKOVNE TEČAJE za socialno ogrožene študente. Prosilke in prosilci več informacij o tem dobite na naslovu socialna@svetovalnica.com ali na telefonski številki 01/43 80 253 ob ponedeljkih, torkih in četrtkih med 10. in 15. uro ter ob sredah med 12. in 17. uro.        

 

Zavod ŠOLT in vse informacije o njegovih tečajih najdete na www.zavod-solt.si.

 

 

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.