Volcano Beat open air!

V Novi Gorici se bo 15.9. odvijal dogodek Volcano Beat open air, na katerem bodo nastopili znani DJ-i kot so trenutno vzhajajoča švedska house zvezda Mikael Weermets, Tony T. ex R.I.O., ki je osvojil vse svetovne dance glasbene lestvice, Alesso Bomba, portugalska Playboy diva DJane Sexation, očarljiva Madžarka DJ Flower in še mnogi drugi, kot so: Game Over, Tomos & Max Sebastien, Nikki DJ, Filip, Panthera Negra, Yoco, Amado Sallinas,… 

Volcano Beat open air je dogodek poln glasbe, hitov, svetlobnih efektov in plesa, ki ga že drugič prireja športno zabaviščni center Magma X v sodelovanju z United Events.

Poseben pečat bo dogodku pustil profesionalni akrobat z ognjem iz Italije, ki bo pričaral ekskluziven celovečerni spektakel, dodatno popestritev bodo izvajale plesalke z razgibano animacijo, ki vas nikakor ne bo pustila mirne. Za »piko na i« smo poskrbeli še za posebno video vizualizacijo in efektno shemo Volcano Beat dogodka, ki ga ne smete zamuditi. Dogodek se prične z ogrevanjem že ob 19.uri, ko bo prvih nekaj sto neučakanih gostov pričakalo presenečenje. 

Facebook dogodek!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.