Volitve ŠOU v Ljubljani!

Še danes, 27. oktobra 2010, bodo na 30 visokošolskih zavodih, ki sodijo pod okrilje Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) potekale volitve študentov v Upravne odbore Študentskih organizacij visokošolskih zavodov (UO ŠOVZ) ter študentskih poslancev v Študentski zbor (ŠZ) ŠOU v Ljubljani.

Senat ŠOU v Ljubljani je 10. septembra 2010 v skladu s Statutom in Volilnim pravilnikom ŠOU v Ljubljani razpisal volitve študentov v Upravne odbore ŠOVZ ter študentskih poslancev v Študentski zbor ŠOU v Ljubljani za študijski leti 2010/2011 in 2011/2012. Študentje bodo lahko svoje predstavnike volili na voliščih na tridesetih visokošolskih zavodih v torek, 26., in sredo, 27. oktobra 2010, med 9. in 18. uro. Volil bo lahko vsak študent s statusom na svojem visokošolskem zavodu.

Za kredibilno, korektno in demokratično izvedbo volitev bo v skladu z akti ŠOU v Ljubljani skrbela Volilna komisija ŠOU v Ljubljani, ki v ta namen imenuje volilne inšpektorje in volilne odbore.

Začasni rezultati volitev bodo znani najkasneje v petek, 29. oktobra 2010, uradni rezultati pa najkasneje v ponedeljek, 8. novembra 2010.

ŠOU v Ljubljani vabi vse študente Univerze v Ljubljani, da se udeležijo volitev in z oddajo svojega glasu odločijo, kdo bo zastopal njihove interese v študentskem organiziranju naslednji dve leti.

Več informacij o volitvah je mogoče najti na spletni strani ŠOU v Ljubljani.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.