VPIS V NOV SISTEM SUBVENCIONIRANE ŠTUDENTSKE PREHRANE

od 1. 9. naprej…

S 1. septembrom 2010 je možno podaljšanje upravičenosti do subvencije za študentsko prehrano oz. vpis v nov sistem subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2010/2011. Na takšen način se predvideva skrajšanje čakalnih vrst na točkah subvencionirane študentske prehrane (točke SŠP) v začetku oktobra, ko se začne novo študijsko leto.

Študente in bodoče študente obveščamo, da bo od 1. septembra 2010 dalje, možno podaljšanje upravičenosti do subvencije za študentsko prehrano oz. vpis v nov sistem subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2010/11. Zato pozivamo študente, ki že imajo urejen vpis v študijski program na svoji izobraževalni ustanovi, da se za prihajajoče študijsko leto vpišejo v sistem že v septembru in se tako izognejo gneči na točkah SŠP v oktobru. Za podaljšanje upravičenosti študenti potrebujejo veljaven indeks oz. potrdilo o vpisu in osebni dokument, za vpis v nov sistem pa številko prijavnice (če so opravili predvpis preko spletne strani www.studentska-prehrana.si), veljaven indeks oz. potrdilo o vpisu, osebni dokument in mobilni telefon.

Študenti na dan lahko koristijo dve subvenciji, vendar pa mora biti med njima vsaj štiriurni razmik. Neizkoriščene subvencije se prenesejo naprej še za dva meseca od meseca upravičenosti.

S 1. oktobrom 2010 bo vsem študentom, ki ne bodo izkazovali upravičenosti do subvencij za naslednje študijsko obdobje, onemogočeno koriščenje subvencije, dokler ne bodo ponovno izkazali upravičenosti. Ker sistem deluje avtomatsko, koriščenje subvencij ne bo možno, tudi tistih ne, ki bi morebiti ostale še neizkoriščene. Preostale subvencije iz avgusta in septembra bodo lahko študenti koristili šele, ko bodo izkazali upravičenost, torej uredili ponovno aktivacijo statusa z ustreznimi dokumenti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.