Vpiši se na Visoko šolo za hotelirstvo in turizem Bled

Draga dijakinja, dragi dijak,

Visoka šola za hotelirstvo in turizem Bled je mlada, vendar inovativna šola s popolnoma novim, sodobnim študijskim programom. Spodbujamo študentovo ustvarjalnost, inovativnost in podjetnost ter spoštujemo njegovo svobodno izražanja.

Naš visokošolski študijski program Hotelirstvo in turizem (izredni študij), se uvršča v visokošolsko strokovno izobraževanje prve bolonjske stopnje, stopnja 6/2. Študenti lahko izbirajo med moduloma Turistični management in Hotelirski management, ki se po letnikih vsebinsko nadgrajujeta. Študij se zaključi z diplomsko nalogo.

 

S končanim študijem študent doseže 180 kreditnih točk in pridobi naziv Diplomirani organizator/ Diplomirana organizatorka poslovanja v hotelirstvu in turizmu – dipl. org. hot. in tur.(VS). S tem je omogočeno nadaljevanje magistrskega strokovnega študija na univerzah.

 

Možnosti za zaposlitev diplomantov naše šole so izredno široke. Zaposlijo se lahko na področjih:

  • turističnega managementa in hotelskega managementa,
  • event managementa (organizacije glasbenih, športnih in kulturnih prireditev; organizacija kongresov in konferenc),
  • incentive managementa (priprava individualnih motivacijskih konceptov za področje turizma in hotelirstva),
  • managementa kakovosti v hotelirstvu in turizmu,
  • na področju inovacij in razvoja turizma in hotelirstva,
  • vodenja in dela v potovalnih agencij,
  • vodenja cateringa,
  • vodenja marketinških služb,
  • dela v svetovalnih (consulting) agencijah za področje turizma in hotelirstva,
  • delo v turističnih organizacijah na nacionalni in regionalni ravni (na primer: krajinski parki, nacionalna turistična organizacija, turistična društva, lokalne turistične organizacije) ipd.

 

Pogoj za vpis v 1. letnik: Opravljena splošna matura, poklicna matura ali zaključni izpit po ustreznem programu za pridobitev srednje strokovne izobrazbe in zaključen katerikoli štiriletni srednješolski program. Šolnina za prvi letnik študija znaša 2300,00 €. Nudimo obročno odplačevanje.

 

Vabimo vas na informativna dneva, ki bosta 06.09.2013 in 20.09.2013 ter k vpisu na našo visoko šolo, ki bo potekal do 30.09.2013.

 

Za vse informacija nas lahko pokličete na telefonsko številko 04 575 34 14 (referat za študentske zadeve) ali 04 575 34 14 (dekanat) oz. si ogledate našo spletno stran www.vs-bled.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.