»Vrhunski mednarodni glasbeniki igrajo z mano«

V Ljubljani na Kongresnem trgu bo od torka, 26.5. do petka, 29.5.2015 vrhunec že 9. Mednarodnega festivala Igraj se z mano.

Vse 4 večere zapored bo Kongresni trg s spektakularnim inkluzivnim glasbenim programom zapolnila znamenita akademija Berklee College of Music – Valencia Campus: Berklee z ZLATKOM, Jano Šušteršič, Aljo Krušič, Faniko Križaj… Victorjem Mendozo.

Vrhunski glasbeniki iz akademije Berklee skupaj s slovenskimi vrhunskimi glasbeniki, glasbenimi konzervatoriji (big bandi), zmagovalci talentov, izjemnimi glasbeniki s posebnimi potrebami, plesalci invalidi in drugimi plesalci bodo pod programskim vodstvom mladega trobentača in skladatelja Timoteja Kotnika povezani v inkluzivno glasbeno pravljico.

 

Zaključek štiridnevnega festivala v Ljubljani bo kot vsako leto s koncertom ambasadorja Igraj se z mano reperja ZLATKA z glasbeniki iz Berklee-ja v inkluziji z otroci in njegovimi gosti. Koncert Zlatka bo v petek, 29. maja ob 21:30 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

 

VSTOP JE PROST. 

 

V Centru Janeza Levca Ljubljana in Društvu za kulturo inkluzije festival letos pripravljajo že devetič zapovrstjo. Večerni glasbeni program je nadgradnja dnevnega festivala, ki so ga razširili v 7 mest 4 držav.

 

Več o programu najdete TUKAJ!

 

Več o celotnem festivalu:

www.facebook.com/igrajsezmano

www.igrajsezmano.eu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.