Vroče! Cosmo dekleta spoznajo Playboy fante

Vroča spoznavna portala v sodelovanju z ona-on.com na Največjem Zmenku Na Slepo v S-LOVE-niji III

Ona-on.com, Cosmopolitan in Playboy predstavljajo vročo novost, ki bo vsem uporabnikom omogočila zabavno druženje, navezovanje stikov in preskakovanje iskric. Gre za projekt ZMENKI pod delovnim nazivom”Cosmo dekleta spoznajo Playboy fante“, ki skupaj z ona-on.com predstavljajo največjo ponudbo vseh spoznavanja željnih v Sloveniji.

Nova spoznavna portala zmenki.playboy.si in zmenki.cosmopolitan.si tečeta na sodobni spoznavni platformi SocDate.NET, ki velja za najbolj razširjen način spletnega spoznavanja med Slovenci, saj ga mesečno aktivno uporablja več kot 50.000 spoznavanja, osvajanja in zabave željnih.

Poleg spletnih portalov, kjer lahko kot član poljubno iščeš, klepetaš in se dogovarjaš za zmenke, ZMENKI vključujejo tudi spoznavne zabave in srečanja v večjih slovenskih mestih. Na ona-on.com lahko preverite številne zgodbe o uspešnih zvezah ter pestro ponudbo spoznavnih dogodkov, kjer se družimo v živo! Oba nova portala sta bila javnosti predstavljena na Največjem Zmenku na slepo v S-LOVE-niji v sodelovanju ona-on.com z Radiem HIT, ki se ga je udeležilo več kot 1.000 ljudi!

“Za projekt ZMENKI smo se odločili, ker želimo našim bralcem omogočiti, da se tudi srečajo in spoznajo”, je povedala Špela Gutnik, direktorica marketinga in prodaje AM Ljubljana, “pri tem pa smo želeli omogočiti spletno in klasično druženje, zato smo se povezali z največjim spoznavnim portalom ona-on.com, ki ima pri tem bogato tradicijo in veliko bazo aktivnih uporabnikov”. Luka Kogovšek, direktor VenetiCOM, ki upravlja s tehnologijo SocDate.NET in ona-on.com je dodal, “da so navdušeni nad tem, da si je Adriamedia s svojima prepoznavnima blagovnima znamkama odločila za sodelovanje, ter da v naslednjem letu začenjajo s širitvijo spoznavne platforme v tujino, s čimer bodo tudi obstoječim uporabnikom odprli spoznavno okno v svet”. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.