Vsaka kariera potrebuje sveža znanja

Podiplomski študij na Ekonomsko-poslovni fakulteti – nov korak na vaši karierni poti in naložba za vašo prihodnost.

Študijski programi Ekonomsko-poslovne fakultete so kakovostni, usklajeni s spremembami visokošolskega izobraževalnega prostora. Ekonomsko-poslovna fakulteta je svoje študijske programe mednarodno akreditirala pri ECBE (European Council for Business Education) in pri ACBSP (Acreditation Council for Business Schools and Programs) ter zanje pridobila certifikate kakovosti obeh organizacij, kar diplomantom EPF daje še večje možnosti uveljavitve v mednarodnem prostoru.

 

Za študijske programe EPF lahko z gotovostjo trdimo, da so po vsebini in po načinu dela s študenti primerljivi s tujimi programi. Pri snovanju študijskih programov smo se namreč oprli na izkušnje izbranih poslovnih šol v tujini in izsledke iz evropskega projekta Tuning, s katerim je projektna skupina iz evropskih univerz opredelila nabor kompetenc, ki jih mora razviti študent na vsaki od stopenj študija.

 

Podiplomski študijski program je naravnan raziskovalno. Študente usmerja k poglobljenemu in raziskovalno podprtemu reševanju ekonomskih in poslovnih problemov na področju izbrane študijske usmeritve. Študij zagotavlja potrebno strokovno usposobljenost za delo v gospodarski praksi, praviloma na najzahtevnejših strokovnih, analitskih, raziskovalnih in tudi menedžerskih položajih.

 

Za vas smo pripravili Informativne dneve, ki se bodo odvijali:

–              9. 6. 2014 – Informativni dan in predstavitev magistrskih usmeritev

–              11.6.2014 – Predstavitev študijskega programa 3. stopnje

 

Študentje boste po pozdravu in uvodni predstavitvi programa v predavalnici lahko videli veliko tega, po čemer se naša fakulteta razlikuje od drugih fakultet in vse to, kar lahko ambiciozni študenti pridobijo z vpisom na Ekonomsko-poslovno fakulteto.

 

Več informacij o študiju na EPF najdete na povezavi: www.epf.um.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.