Študent študentu

V sodelovanju s študenti Fakultete za Psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani na spletnem portalu Študent ustvarjamo rubriko, ki bo namenjena predvsem temu, da lahko vsak anonimno odda kakšno vprašanje, deli svoje tegobe ali zgolj zlije svoje misli v komentar ali mail. Večkrat potrebujemo nekoga, ki bi nas samo poslušal in podal kak pameten odgovor, zato tu to ponujamo vsakemu, ki se znajde v stiski. Objavljamo pismo študentov psihoterapije, ki so postali naši novi svetovalci.

Dragi študenti in študentke!

Zavedamo se, da je obdobje študija lahko stresno, naporno, zahtevno, polno izzivov in pričakovanj. V Psihoterapevtski Ambulanti Fakultete za Psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU Ljubljana) spremljamo mlade, s težavami v odnosih, z anksioznostjo, depresijo, socialnimi fobijami, odvisnostmi, paničnimi napadi itd. Takšne težave zmanjšujejo učinkovitost študija ter kakovost (študentskega) življenja.

Ker SFU Ljubljana izobražuje za poklic psihoterapevta, smo se odločili, da lahko naši študenti s svojim znanjem pomagajo pri težavah, s katerimi se srečujete. Vabljeni ste torej, da svoja vprašanja, dileme in stiske, posredujete uredništvu Študent.si (urednistvo@student.si).*

V okviru svoje študijske prakse vam bodo odgovarjali študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU.

Upamo, da bo vam bodo odgovori omogočili manj naporov pri študiju in prispevali h kvaliteti vašega življenja. V kolikor pa boste ocenili, da potrebujete bolj poglobljeno pomoč, vam Ambulanta SFU nudi različne oblike psihoterapije.

*Vaša identiteta na portalu Študent.si ne bo razkrita, vaši osebni podatki pa bodo varovani v skladu z uredbo GDPR.

ambulanta@sfu-ljubljana.si | +386 1 425 44 33 | Spletna stran

V okviru svoje študijske prakse odgovarjajo študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU. Če potrebuješ poglobljeno pomoč, nudi Ambulanta SFU različne oblike psihoterapije.

Prejšnji članekSvetovni dan čistega zraka
Naslednji članekVse se vrti okrog Mundiala v Rusiji
logo Univerza Sigmunda Freuda
ambulanta@sfu-ljubljana.si|+386 1 425 44 33| Spletna stran

V okviru svoje študijske prakse odgovarjajo študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU. Če potrebuješ poglobljeno pomoč, nudi Ambulanta SFU različne oblike psihoterapije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.