Vsi na ŠKIs – največja študentska zabava na snegu

Zveza ŠKIS in Klub koroških študentov pripravljata enega največjih spektaklov na snegu Vsi na ŠKIs, in sicer 25. februarja na Smučišču Kope. Dogodek se bo pričel s tečaji smučanja in deskanja, nadaljeval s tekmo študentskih klubov, zvečer pa bo potekal koncertni del, kjer bodo nastopili Tabu, Parni valjak, Monika Pučelj, Ansambel Stil in DJ Ney. Organizatorja pričakujeta približno 400 tekmovalcev in 3000 obiskovalcev večernega dela.

 

Zveza študentskih klubov Slovenije v sodelovanju s Klubom koroških študentov organizira enega največjih študentskih dogodkov na snegu, saj se vsako leto na njem zbere okrog 3000 obiskovalcev. Dogodek bo letos potekal 25. februarja od 09:00 naprej na Smučišču Kope.

 

Vsi na ŠKIs se bo pričel z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji smučanja in deskanja, nadaljeval pa s paralelno tekmo študentskih klubov. V popoldanskih urah bodo dogodek popestrile zabavne tekme s snowbike-i in pležuhi, vzporedno pa bo potekal tudi paintball turnir. Po zaključku rekreativnega dela na smučišču se bo pričel koncertni del, kjer bodo nastopili Tabu, Parni valjak, Monika Pučelj, Ansambel Stil in DJ Ney. 

 

Namen projekta je spodbujanje športnega udejstvovanja ter povezovanja študentskih klubov in sodelovanje le-teh s krovno organizacijo Zvezo ŠKIS. Organizatorja pričakujeta več kot 400 tekmovalcev, predstavnikov študentskih klubov, ter obilo rekreacije, zabave in športnega duha.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.