Winter express

AIESEC Slovenija, največja študentska organizacija pri nas, tudi letošnjo zimo pripravlja zanimive mednarodne prakse za študente.

Tokrat so mladim na voljo različne prakse v Ukrajini, Rusiji in na Poljskem. V okviru programa Winter eXpress 2009 bodo udeleženci nabirali praktične izkušnje s področja financ, trženja, izobraževanja in razvoja, imeli pa bodo tudi priložnost sodelovati v projektu organizacije Amnesty International. Prakse se bodo odvijale od februarja do aprila, prijave pa pričakujejo do 15. januarja 2010 na spletni strani www.aiesec.org/slovenia/ljubljana.

Rusija – skozi lastne raziskave in primerjavo dobrih praks s področja financ bodo organizirali različne finančne delavnice za študente, sodelovali pa bodo tudi pri oblikovanju programov usposabljanja in izobraževanja na področju financ za tamkajšnja podjetja. K sodelovanju vabijo predvsem študente financ in trženja.

Ukrajina – tu bodo študentje sodelovali z mladimi od 13 do 16 let. Kot predstavniki tujih držav bodo spodbujali kulturno toleranco med ostalimi udeleženci programa, organizirali bodo delavnice in izobraževanja na temo kulturne raznolikosti in raznovrstne svetovne problematike. Prav tako bodo z informiranjem, izvedbo debatnih delavnic in drugih dogodkov mladim pomagali pri odločitvah o prihodnji poklicni usmeritvi.

Poljska – vokviru programa, ki ga Amnesty International organizira v sodelovanju s profesionalnimi podjetji za izobraževanja, akademskimi profesorji in predstavniki AIESEC-a, bodo udeleženci prakse skozi vrsto delavnic obravnavali aktualno družbeno tematiko. Dotaknili se bodo teme človekovih pravic, medkulturnega razumevanja, etike in drugih svetovnih problemov, predvsem pa se bodo imeli priložnost dodobra spoznavati poljsko kulturo in družbo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.