Y.business seminar: Kako se uspešno pogajati?

 Temeljni namen delavnice je izpopolniti pogajalske spretnosti, ki se jih da priučiti. To je pomembno zato, ker se vsaj 80% našega vsakdana pogajamo. Če hočemo biti uspešni, velja zato izpopolniti svoje pogajalske, prepričevalske sposobnosti.

Na seminarju boste našli odgovor na večno vprašanje – kako se uspešno pogajati in doseči win-win izid. Pogajanja so dvosmerni proces, katerega obvladovanje zahteva odlično poznavanje taktik in strategij, ki vas bodo pripeljali do odličnega izida.

Kdo predava?

Dr. Marjan Sveličič je redni profesor mednarodnih odnosov na FDV. Njegova strokovna področja so pogajalske veščine, mednarodni ekonomski odnosi, mednarodno poslovanje, internacionalizacija in globalizacija.

Kaj se bomo naučili?

 • Spoznavanje in osvajanje harvardskih načelnih pogajanj,
 • kako ne spremeniti v da z udarnim nastopom in prepričevanjem,
 • kako najti najboljšo pot do skupno koristnih rešitev,
 • kdaj sklepati kompromise oz. dajati koncesije,
 • kaj je potrebno storiti v pripravah na pogajanje, da uspeš,
 • vloga okoliščin in nematerialnih stvari,
 • posebnosti mednarodnih pogajanj in kako se izogniti napakam v medkulturnih pogajanjih.

Kje se prijaviš?

Prijavi se na http://bit.ly/YbusinessPogajanje. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST. Prijave sprejemamo do 13.4. do 12.ure oz. do zasedenosti prostih mest.

Y.business delavnica: ABC poslovne komunikacije
Delavnica ABC poslovne komunikacije je ena najbolj uspešnih in najbolje ocenjenih delavnic Zavoda Ypsilon. V poslovnem svetu so veščine poslovnega komuniciranja vedno aktualne, zato je toliko bolj pomembno, da z njimi opremimo vse mlade profesionalce, ki nastopajo v vlogi managerjev in odločevalcev v konkurenčnem poslovnem okolju. Poznavanje načel poslovne komunikacije je nadvse uporabno tudi za mlade iskalce zaposlitve, da se naučijo veščin, ki jih bodo potrebovali za uspešen delo v službenem okolju.

Kaj se bomo naučili?

 • Kaj je komunikacija?
 • Poslovna verbalna komunikacija skozi praktične primere
 • Prepoznavanje in uporaba nerverbalne komukacije v poslovnem okolju
 • Pravila poslovne etikete
 • Načela za uspešen poslovni odnos
 • Poslovna komunikacija preko elektronski medijev in sodobnih orodij 21. stoletja skozi praktične primere

Kje se prijaviš?

Prijavi se na http://bit.ly/YbusinessPoslovnaKomunikacija. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Y.business delavnica: V 10 korakih do odličnega LinkedIn profila

Imate izjemen življenjepis na papirju, vendar še nikoli pa niste slišali za LinkedIn? Ste ustvarili profil in vnesli svoje osnovne podatke, ne poznate pa vseh prednosti, kako lahko z odličnim profilom na omrežju LinkedIn pridobite novega poslovnega partnerja, najdete novo službo ali razširite svojo profesionalno mrežo?

Potem se nam pridružite na delavnici, kjer bomo skozi 10 praktičnih korakov ustvarili ali posodobili vaš LinkedIn profil. Profesionalen in dovršen profil na družbenem omrežju LinkedIn je dandanes namreč postal nuja, če želite izstopiti iz povprečja in premagati konkurenco v poslovnem okolju ali na trgu dela.

Kaj se bomo naučili?

 • Načini uporabe omrežja LinkedIn
 • Prednosti profesionalnega in urejenega Linkedin profila
 • Sprehod po profilu in uporabniških vmesnikih omrežja LinkedIn (praktičen primer)
 • Izdelava ali posodobitev vašega osebnega profila skozi 10 korakov

Kje se prijaviš?

Prijavi se na http://bit.ly/YbusinessLinkedIn. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Predstavitev članstva v Zavodu Ypsilon
Članstvo v Zavodu Ypsilon prinaša mnogo izjemnih prednosti. Vse od pridobivanja znanja, širjenja socialne mreže do razvoja poslovnih idej ali odkrivanja potenciala za naslednji karierni preskok. Na predstavitvi vam bomo podrobno predstavili vse prednosti članstva v Zavodu Ypsilon, pogoje in ključne programe, ki so za člane brezplačni – Y.business, Member2Member, Think Y Mastermind.

Dogodek je namenjen vsem ambicioznim in proaktivnim predstavnikom Y genearcije, ki želite uresničevati svoje ideje v krogu podobno mislečih. Zavod Ypsilon združuje 100 najbolj perspektivnih pripadnikov Y generacije in jim omogoča prostor za osebno in profesionalno rast. Za več informacij obišči www.ypsilon.si.

Pridruži se nam v sredo, 12. april 2017, ob 17. uri. Predstavitev članstva bo izvedel Miha Žefran, direktor Zavoda Ypsilon. Vidimo se v Acceleration Business City HUBu (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).

Za vprašanja smo dosegljivi na e-mail clanstvo@ypsilon.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.