Z darilom impresionirajmo!

Kaj podariti, kako narediti vtis, kako nekoga osrečiti?

Kaj podariti?!
Ni pomembno, kaj in koliko podarite, pomembno je, da je podarjeno iz srca. Slogan, s katerim se bo večina pravih prijateljev, zvestih tovarišev, domačih oz. vaših najdražjih absolutno strinjala. Če pa se dobro poglobimo, pa kaj hitro ugotovimo, da darilo, podarjeno iz srca, vsekakor predstavlja nekaj največjega, najpomembnejšega, neprecenljivega, saj se zanj vsak maksimalno potrudi. Če pa se za neko stvar kar najbolj potrudimo, pomeni, da se v darilo poglobimo, skozi leto poslušamo želje in skrite namige ter smo pozorni na prav vsak detajl. In rezultat? Darilo bo obdarovanemu vsekakor najbolj všeč, ob obdarovanju se bomo počutili zares neverjetno in kupovanje za naše najdražje nam bo od takrat naprej v pravo veselje!

Darilo naj bo del tebe in edinstven dar za obdarovanca!
Študentje smo že tako na tesnem z denarjem in prav vsak evro, ki ga prihranimo, nam je v veliko veselje. Toda prihajajo prazniki in našim najdražjim moramo pokazati, kako veliko nam pomenijo. Držimo se torej pravila ‘manj je več’, darilo naj bo edinstven dar za posameznega obdarovanca, hkrati pa naj bo v njem delček tebe! Se vam zdi ta kombinacija nemogoča?! Daleč od tega – malo inspiracije in ideje so tu! Če si spreten/na v kuhinji, potem kar hitro zavihaj rokave in … en, dva, tri … že vsa kuhinja po piškotih diši! Potrebujete le veliko domišljije in ustvarite lahko pravo poslastico tako za oči kot tudi za želodčke. Vsi, ki vam ročne spretnosti niso tuje, se lahko odločite tudi za izdelke iz fimo mase, podarite lahko raznorazne unikatne uhančke, zapestnice, ogrlice, naslikate lepo sliko, … pomembno je, da dar nosi vaš pečat! Zraven darila naj bo obvezno čestitka, na kateri z lepimi mislimi darilu daste še globlji pomen.

Tudi darilna obleka naredi vtis na človeka!
Saj veste, obleka naredi človeka, in prav tako je tudi pri darilu pomemben končni izgled. Ta pripomore k pravemu vzdušju in da piko na i vašemu presenečenju. Darilna embalaža je pomembna, da darilo zares zasije, zato se pri tem opravilu vedno potrudite! Potrebujete darilni papir v različnih barvah in kvalitetah materiala, škarje, lepilo, če želite lahko tudi tekoče lepilo za pritrjevanje okraskov. Če ste nekoliko manj spretni, se odločite za škatlo, saj jo veliko lažje zavijemo. Tisti, ki so vam ročne spretnosti resnično tuje, pa pustite, da vam pomagajo aranžerji.

Vsi, ki ne marate gneče po trgovinah in stresnega nakupovanja v zadnjih dneh, se kar kmalu lotite tega super opravila. Trgovinske izložbe že vabijo k nakupovanju in kmalu bo čas, da se zapodite med police! Juhuhuhu, december je tu!!!

Tjaša Kržišnik

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.