Zabava in šport na enem mestu

V začetku marca se v Kranjsko Goro seli karavana alpskih smučarjev, ko bo potekalo tekmovanje za 50. Pokal Vitranc. Kot je že v navadi, bo dogajanje v Kranjski Gori tudi poleg smučarskega tekmovanja zelo pestro. V soboto, 5. marca pa se obeta vrhunec smučarskega vikenda, XL Party oziroma Zabava zime.

Za warm up pred javnim žrebanjem štartnih števil za nedeljski slalom poskrbel Generator Show VALA 202, s skupino The Tide.  Nastopili bodo tudi Slo music ski team band, bivši front man skupine Šank Rock Matjaž Jelen s skupino in domačin Denis Porčič – Chorchyp, ki je pred kratkim  predstavil novo skladbo in videospot za njo, in sicer ”Čast in Spoštovanje” ter angleško različico ”Honor & Respect”, ki jo je posnel skupaj z ameriško hip hop skupino pokojnega raperja 2Paca Outlawz. Tu dobo tudi  legende slovenskega rocka, ki so lani praznovali okroglo 20 letnico prvega koncerta – Big foot mama, ki s singlom “Pot iz trnja” napovedujejo nov album.

Na zabavi zime  se bosta slovenski publiki predstavila tudi producenta Luca Anzilotti & Michael Münzing, poznana pod imenom SNAP!, ki  sta zapisala pomembno  poglavje v zgodovini plesne glasbe. Njihov mednarodni megahit “The Power” ni le eden največkrat predvajanih dance skladb na svetu, temveč tudi tisti, ki je začel “SNAP!-napad” pred 15 leti in ki je Anzilottija in Münzinga uvrstil med največje evropske producente. Album “World Power” (1990)  je bil prodan v več kot 7 milijonov izvodih in je eden izmed najuspešnejših dance albumov doslej. Uspešnice: ”The Power””Ooops Up”,  ”Cult Of Snap” in ”Mary Had A Little Boy” je odpela Penny Ford, ki je tudi soavtorica besedil. ”Rythm Is A Dancer” je bil najbolj prodajal single v Nemčiji in Veliki Britaniji leta 1992. Zabavo bo do vrhunca pripeljal DJ Atfc iz Velike Britanije.

Zabava se bo nadaljevala na “after partiyu”, kjer bodo prevladovali house ritmi dj-ev: Delight devision, Matt Hoag in Alex Flatner.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.