Začel se je festival Trnfest

V KUDu France Prešeren se je začel sedaj že tradicionalni Trnfest, ki bo potekal vse do 27. avgusta 2014. Mednarodni poletni festival velja za enega najbolj priljubljenih poletnih kulturno – umetniških dogajanj v Ljubljani.

 

Od prve izvedbe leta 1992 je za festival značilen kakovosten, razgiban, žanrsko raznolik program tako z domačo kot mednarodno udeležbo izvajalcev iz različnih področij glasbe, gledališča, plesa, literature, filma, likovne in vizualne umetnosti ter izobraževalnih in ustvarjalnih delavnic. Odlikuje ga kakovost, pestrost, poletna lahkotnost in izvirnost nastopajočih. Festival je kmalu prerasel okvir lokalnega alternativnega poletnega druženja na dvorišču Kuda. Osnovno programsko izhodišče je kakovosten in precej razgiban, rahlo nekonvencionalen program. Prireditve so brez vstopnine in potekajo na prostem.

 

Čakajo vas pesniški večeri, gledališke predstave, koncerti, DJ programi, Kudova dražba, filmski večeri, Impro maraton – 25-urna predstava improvizacijskega gledališča, StandAp komedije in drugo.

 

Program in podrobnejše informacije najdete na spletni strani: http://www.kud.si/ 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.