Zadnja priložnost za prijavo na programe za delo v tujini

V februarju se iztekajo zadnji roki za prijavo na programe dela v tujini, ki jih pri nas ponuja STA. Letošnje poletje lahko preživite na poletnem delu v ZDA, poletnem kampu v ZDA, na delu v Španiji, Avstraliji, v kampih po Evropi ali v nam najbližjem poletnem kampu v Savudriji. Destinacijo si seveda lahko izberete gleda na svoje želje, možnosti, ki so še na voljo in pa tudi finančne zmožnosti.
Tudi tip dela si izbirate sami: ogromno študentov čez poletje dela v poletnih kampih v ZDA in Evropi, kjer skrbijo za otroke, ki se teh kampov udeležujejo. V kampu lahko delaš kot mentor otrokom in jih učiš določenih aktivnosti (športne, umetniške, prostočasne) ali pa delaš kot tako imenovan support staff in skrbiš za delo v kuhinji, pralnici, pisarni, vzdrževanje… Priljubljena so tudi dela kot au pair, kar pomeni, da določen čas preživiš pri družini, kjer skrbiš za otroke in manjša gospodinjska opravila. Velja pa poudariti, da za delo z otroci navadno potrebuješ izkušnje. Seveda so na razpolago tudi druga dela – možnosti so skoraj neomejene. Predvsem v ZDA in Španiji so na razpolago mnoga dela v turističnem sektorju, seveda pa se dobi tudi druga dela, le pravočasno se je treba prijaviti.
V mesecu februarju imate še zadnjo možnost, da se bolje spoznate z delom v tujini na eni izmed predstavitev, ki bodo potekale v torek, 20. februarja, ob 17. uri in v torek, 27. februarja, ob 17. uri, v STA Travel Cafe-ju. Več informacij vam je na voljo na http://sta-lj.com/delo-v-tujini, nikar pa ne pozabite na roke prijave: naslednji traja do 2.2.2007. Zadnji rok je 10.03.2007, če pa si boste delo in namestitev poiskali sami pa se lahko prijavite do 31.03.2007.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.