Zanimiv natečaj Banke Koper University award

Banka Koper, članica bančne skupine Intesa Sanpaolo, v sodelovanju s slovenskimi univerzami organizira študentski natečaj »Customer Satisfaction University Award«, ki poteka pod naslovom

»Predstavi idejo! Le skupaj s tabo lahko rastemo.« Pri mednarodnem projektu, ki poteka tudi v drugih državah, kjer posluje mednarodna bančna skupina Intesa Sanpaolo, bodo lahko sodelovali tudi študenti Univerze na Primorskem, Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru.

Prijave na natečaj zbirajo do vključno 21. marca 2011.

Nagrade so mamljive! Študenti zmagovalne skupine posamezne ekipe bodo nagrajeni s pripravništvom v banki Koper z možnostjo zaposlitve. Zmagovalni ekipi se bosta v nadaljevanju natečaja pomerili še z zmagovalnimi ekipami drugih bank članic skupine Intesa Sanpaolo. Zmagovalec tega tekmovanja bo nagrajen s pripravništvom v okviru bančne skupine Intesa Sanpaolo ali s poletnim šolanjem na eni izmed vodilnih italijanskih univerz.

Vsakemu prijavljenemu študentu bodo odprli transakcijski račun, ki bo v času študija brezplačen, z dodatno ugodnostjo brezplačnega dvigovanja gotovine na bankomatih drugih bank. Poleg tega lahko vsak prijavljeni študent brezplačno uporablja spletno banko Banko IN ter posluje z brezstično plačilno kartico Maestro PayPass. Vsi študentje, ki bodo dejansko tekmovali s svojo rešitvijo problemske naloge, pa bodo dobili priznanje za svoj trud in sodelovanje.

Sodelujejo lahko redno vpisani študenti fakultet Univerze na Primorskem, Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru, ki:
• opravljajo izpite v rednih rokih;
• imajo povprečno oceno sedem ali višjo;
• niso starejši od 25 let;
• tekoče obvladajo angleščino in okolje MS Office;
• v času projekta niso na študijski izmenjavi v tujini (npr. Erasmus);
• lahko že letos začnejo opravljati pripravništvo. (Pomembno: V skladu s predpisanimi pravili morajo zmagovalci natečaja začeti s pripravništvom v banki v roku enega leta. Ta natečaj ni namenjen študentom ob delu in študentom, ki študirajo v tujini!)

Natečaj se razpisuje za naslednja področja: ekonomija, statistika, matematika, fizika, gospodarski inženiring, poslovodne vede, komunikacijske vede, sociologija, politične vede in psihologija.

Med vsemi prijavljenimi bodo izbrali 12 študentov in jih razdelili v šest skupin po dve osebi. Teh šest skupin bo nadalje razdeljenih v dve ekipi po tri skupine. V aprilu 2011 bo organizirana enodnevna delavnica, na kateri bodo študenti dobili poglobljene informacije o natečaju in spoznali mentorja, ki jim bo na razpolago v času natečaja. Na temo, ki jo bodo določili v banki, bodo sodelujoči predlagali izboljšave in v štirih tednih pripravili svoje projekte.

Delo študentov bo ocenila komisija, v kateri bodo predstavniki Banke Koper, bančne skupine Intesa Sanpaolo ter in sodelujočih univerz, katerih študenti bodo tekmovali za nagrado.

Imena članov dveh zmagovalnih skupin bodo razglašena na zaključni slovesnosti maja 2011, ko bodo podeljene tudi nagrade.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.