E-točka RŠS Koroška povezuje mlade in delodajalce za kadrovsko štipendiranje

Kadrovske štipendije so dobra popotnica in motivacija za učenje in delo. Službo imaš po končani šoli zagotovljeno, prav tako pa skozi leta med prakso pridobivaš dragocene izkušnje in finančno podporo. Zato na regijski štipendijski shemi Koroška (RŠS Koroška) delodajalci in mladi uspešno sodelujejo že več kot desetletje. A letos so naredili korak naprej.

Napovedujejo namreč, da bodo na RŠS Koroška vzpostavili e-točko, ki bo služila kot nekakšno stičišče informacij tako za delodajalce kot tudi za mlade o potrebah po kadrovskem štipendiranju v Koroški regiji.

Delodajalci, ki želijo pridobiti štipendiste in se povezati z bodočimi delavci in si želijo kadrovsko štipendirati mlade ume, naj izpolnejo kratko prijavo na javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2020/2021.

Prosta kadrovska štipendijska mesta bodo brezplačno objavljena na spletni strani pod rubriko e-točka in tako bodo o kadrovskih štipendijah, ki čakajo na mlade, obveščeni tudi oni. Cilj točke je približanje informacij o kadrovskem štipendiranju mladim, hkrati pa delodajalcem pomagati izbrati delovni kader, ki ga ali ga še bodo v prihodnosti potrebovali.

Če se torej poteguješ oz. iščeš nekoga, ki bi ti nudil kadrovsko štipendijo na Koroškem, prečekiraj E-točko RŠS.

Prejšnji članekPokažite svetu svoj fotografski talent!
Naslednji članekKimi Zupančič: mlada slaščičarka, ki ustvarja prave umetnine

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.